89: Terveiset Sundsvallista!

Morjensta!

Kaikille lukijoille heti tiedoksi että kyseessä ei todellakaan ole mikään lomareissu, vaan U20 maajoukkueen 4 maan turnaus Ruotsin Sundsvallissa.

Kokoonnuimme heti maanantaina Helsingissä ja kolme päivää reenasimme kuviot kuntoon Suomessa. Torstaina lähdimme klo 5:00 kohti lentokenttää….

Tunnin matka koneella ja 4 tuntia bussissa vie aikalailla mehut pois, mutta otimme vielä lyhyen jään paikanpäällä. Perjantaina kohtasimme ekassa pelissä Venäjän, mikä oli hyvä esitys koko joukkueelta ja voitto tuli numeroin 4-0. Tosin paikkoja olisi ollut tehdä lisääkin häkkejä, mutta allekirjoittanutkin tuhlasi melkoisen määrän hyviä paikkoja!

Lauantaina tiesimme, että kyseessä on aivan toisen luokan vastus, mutta silti Ruotsi pääsi vähän yllättämään varsinkin alussa! Ruotsi oli maalein 5-2 parempi ja ansaitsi voiton. Sunnuntaina meillä oli haasteellinen tilanne, koska Tsekki peli alkoi jo klo 11:00, mutta pelasimme mielestäni varsin mallikkaasti ja voitimme 3-1. Onneksi kiikarit meni rikki viimeisessä pelissä ja pääsin syöttään Vainion Juuson voittomaalin!

Juspehan on ollu muuten ihan päällikkö täällä ja jatkanu siitä mihin liigassa on jäänyt! Eli ihan hyvä turnee alla, mutta paikoista pitäis rokottaa vähän kovemmalla prosentilla. Tällä hetkellä kirjottelen tätä juttua bussissa matkalla kohti Arlandan lentokenttää. Hieno päästä taas kotiin ja oman joukkueen mukaan, jossa on varmasti luisteltu miljoonaa tää viikko, jos yhtään tunnen Arvosen Pasia!

Leino_pose Terkuin Ropo

Pelaajablogi 12.11.2012

12.11.2012 09:40

Jaa artikkeli: