85: Aika lähteä lomalle ja omatoimijaksolle!

Morjes!!

Olis mun vuoro kertoo vähän kuulumisia ja tunnelmia ensimmäisistä viikoista mitä oon saanu olla mukana. Ensinnäkin uutena pelaajana on ollu hieno liittyä perinteikkääseen seuraan ja huomata toimintatapojen huokuvan ammattimaisuutta!! Fiilis on ollu hyvä ja paljon tuttuja äijiä jo entuudestaan istuu pukukopissa ja värjäilee samoja väsyneitä juttuja kuten joskus ennenkin! Mulle on ainekin ollu tosi helppo tulla mukaan ehkä just sen takia…

Kaikenkaikkiaan porukka tuntuu aika monipuoliselta ja hiton hyviä nuoriakin on ryhmässä mukana, sekin on tärkeetä!! Tais muuten yks nimeltämainitsematon nuorison edustaja viedä jengin vahvimman tittelin rinnallevedossa kun puntteja nosteltiin. Aarnion Antti yritti korottaa mutta ei ihan riittäny. Sillä vähän meni tunteisii kun tottunu kuulema 12 viime vuotta olee joukkuueen vahvin. hehe.. Mut tais se Änäkin sitte pistää kolmipäisen reisilihaksen hommii ja näytti nuoremmille miten parillasadalla kilolla tykitellää kyykkysarjoja! 🙂

Tosiaan kesäharjotuksia on nyt vedelty parisen kuukautta ja alkaa pikkuhiljaa tuntuu rungos et aika paljon on pullerin kenttää kierretty!! Tuulolan Markokin sano että kolmansia lenkkaraita juoksee tänä kesänä puhki. Muutenkin aika hieno mies. Lähentelee viittäkymppiä ja työmoraali on vieläkin huipussaan. Siinä ei paljon muillakaan oo varaa lipsua hommista.

Huhtikuun testien jälkeen niitä hommia ollaanki painettu. Aika perusharjotteita, eikä hirveesti mitään neppailua ole ollu. Eli juoksua ja punttisalii reippaasti. Pari kertaa ollaa sählyykin saatu pelata ja sit tiistaisin nyrkkeilyä. Ihan nättii. Mut paras osuus oli kahen viikon jääjakso! Oli hauska pistää eka kertaa HPK logolla varustettu oranssi reenipaita päälle ja päästä heittää pari lättyy uusien joukkuekavereiden kanssa!! Plus pari helppoo Järän puikoista. Siistii.

Hämeenlinna kaupunkina on tullu kans tutuks. Vaikka Lahesta oon kotosin niin en aikasemmin hirveesti ollu käyny täälä muuten kun pelimatkoilla. Ja mitä nyt oon ehtiny tutustuu ni oon tykänny. Ihan kompakti paikka ja kauniita vesistöjä riittää sekä monia hienoja golfkenttiä!! Oon ollu yks niistä keneen toi golfkärpänen puras keväällä. Siistii hommaa hyvässä porukassa hienolla säällä! Jotenkin koukuttava laji vaikka en aikasemmin siihen uskonu! Toki tunteet nousee välil pintaa ja vaikka herrasmieslaji onkin niin meidän peleissä on muutama iso turhautuminen nähty. Vai mitä ootte mieltä jos kaveri heittää huonon putin jälkeen putterin jorpakkoo voimasanojen saattelemana. Korvaamatonta viihdettä meille muille, kevyempi bägi loppukierrokselle Vänttiselle. Tasapeli.

Kun tää pieni kirjotus julkastaan niin taitaa olla meidän lomalle/omatoimiselle jaksolle siirtymisen aika. Tosi hyvään paikkaan tulee, säät alkaa suosii ja on kiva saada vähän omaa aikaa. Saa lepuuttaa vähän reisiä, jotta ne olis taas valmiit ku hommat alkaa. Hauskaa ja nautinnollista kesää kaikille!!

Saarinen_nyrkki Jeppe

HPK:n pelaajat kirjoittavat kesäblogia ennen kauden alkua. Kirjoitusvuoroissa on kesän aikana vieläTeemu Rautiainen, sekä elokuussa omatoimijakson jälkeen Tuomas Vänttinen, Antti Aarnio, Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori. Pysykääpä kanavalla!

Pelaajablogi 15.6.2012

15.06.2012 07:36

Jaa artikkeli: