8: Paluu kotiin!

Morjensta!

Otsikkoon viitaten, paluu kotiin tapahtu meikäläisellä tossa tammikuun loppuvaiheilla ja ihan loistavat fiilikset on uudesta joukkueesta, porukka otti todella hienosti vastaan ja apua tulee aina kun siihen on tarvis.

 Toissa syksynä tosiaan päätin ottaa kamat mukaan ja lähtee USA:han kokeilemaan miten taidot riittää paikalliseen juniorisarjaan USHL:lään. Reissu oli kaikinpuolin erittäin onnistunut ja mukaan tarttui paljon hyviä hetkiä/muistoja ja kaiken kruunasi keväällä voitettu mestaruus.

Takasin suomeen päätin kuitenkin tulla jo vuoden jälkee, ja suuntana mestis ja Heinolan Peliitat, jossa oli myös ihan loistava meininki kokoajan ja siellä oli tälläsen nuoren pelaajan erittäin hyvä “kasvaa” (pituutta ei tullut). Iso kiitos siitä siis peliitoille!

Tammikuun alussa sitten HPK:sta oltiin yhteydessä ja kerrottiin että mahdollista kiinnostusta vois olla jo loppukaudeksi. Siitä asiat sitten lähti rullaan ja yllättävän nopeesti homma oli pulkassa, Päätöstä ei omalta osalta kovin kauaa tarvinu miettiä, mikäs sen hienompaa kun päästä takas oranssille alueelle! Rujut kasaan ja kohti Kerhoa!

Vielä on runkosarjaa pieni pätkä jäljellä ja jokainen jaossa oleva piste on tärkeä, ja niistä lähetään taisteleen kynsin ja hampain.

Ei muuta kun Oranssia päälle ja Rinkelinmäelle !

Jrvelinen_Ville_DSC_0499 terveisin Viltsu

11.02.2013 09:28

Jaa artikkeli: