76: Pullerin torstaitrilleri

Rakkaat hämeelinnalaiset Liigan ystävät,

keskiviikon kovan pettymyksen jälkeen haimme hieman erilaisella harjoituksella rentoutta kovaan pelirupeamaan. Emme menneet jäälle ollenkaan, vaan pelasimme joukkueen kanssa futista legendaarisella Pullerin kentällä.

Joukkueet olivat jännittävästi liivilliset ja liivittömät.

Molemmissa joukkueissa oli kovia nimiä. Liivillisillä oli erittäin taitava vahva Kärki-Kinu ja meillä liivittömillä Ex-Lahden 69:ssä dominoinut, piirijoukkueidenkin ovia kolkutellut, vahvapohkeinen, kovaa oikealta laukaiseva, Kerhon oma Ronaldo, Rosvo-Saarinen.

Itse toimin liivittömien maalivahtina. Pelistä ei ole paljo muuta kerrottavaa kuin että edellä mainittu Rosvo-Ronaldo yritti muutamaa saksaria, mutta joutui pettyi ohimeneviin laukauksiin.

Peliä veskarina seuranneena pitää kyllä antaa erittäin paljon posia vastustajan Kärki-Kinulle, joka oli erinomaisella pelifiilingillä ja loi hyviä paikkoja, mutta veskari oli muuri ja näin ollen peli päättyi 1-1.

Ja siitä siirryttiin erittäinkin jännittävään rangaistuslaukauskisaan.

Meidän eka laukoja oli Botox-Aarnio (maila ylähuuleen eilisessä pelissä), joka laittoi järkyttävän kovalla ja tarkalla laukauksella pallon niin sanottuun ylämummoon.

Sitten vuorossa oli liivillisten ykköspyssy, paljon hehkutettu, kymppipaidalla pelaava, yhtä taitava kuin Ronaldinho: Juha Kinedic Kiilholma. Veskarin silmin näin, kuinka Juha asetteli pallon pilkulle, asteli pallon taakse ja otti erittäin pitkän vauhdin. Itse maalivahtina yritin tietysti psyykata Juhaa, ilmeillä, sanoilla ja tuijottamalla silmiin. Sylkäisin käsiini ja valmistauduin Juhan rangaistuspotkuun. Juha potkaisi kovalla vauhdilla TOLPPAAN!!!

Ja juhlat olivat valmiit! Liivittömien joukkue oli voittanut tämän uskomattoman trillerin!!

Ja tällä hyvällä fiiliksellä valmistaudumme perjantain Pelicans-otteluun! Tervetuloa myös lauantaina seuraamaan kuumaa taistoa HPK-SaiPa klo 17.00! Nähdään hallilla!

Jere Sallinen

03.10.2013 09:14

Jaa artikkeli: