72: Toinen versio maajoukkuetauon pilkkikilpailuista

Moi vaan!

Nyt vietetään taas maajoukkuetaukoa. Tämähän on viimeinen tauko ennen kuin kausi loppuu -millon sitten loppuukaan (toivottavasti mahdollisimman myöhään). 

Joukkueella tauko on mennyt mukavasti. Sunnuntaina käytiin pilkillä, alkuviikosta hiukan huilattiin ja nyt keskiviikkona taas palattiin sorvin ääreen. 

Sunnuntaina tosiaan käytiin pilkillä Aulankojärven jäillä, ja otettiin pienimuotoinen ryhmäkilpailu. Palkinnot oli myös tavoittelemisen arvoiset, mm. lahjakortti henk.koht. suosikkiravintolaani Sawaddeehen (on muuten maukasta thai-ruokaa)!  No kovilla odotuksilla kisaan lähdettiin, vaikka aikaa saaliin narraamiseen oli n. 2 tuntia.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti ”Vänä” Vänttisen ryhmä, saaliinaan YKSI ainoa ahven (ehkä n. 7cm)!! ”Vänä” narrasi ahvenen koukkuun heti kilpailun alussa, olettaen sen olevan vasta alkusoittoa. Toisin kävi, mutta sekin riitti. Ainoan vastuksen kilpailussa antoi ”Tolkki” Tolvanen ja ”Allu” Laakso, jotka olivat käyneet pilkillä pari päivää aikaisemmin. Pojat saivat silloin vähän saalista ja pistivät kalat talteen. No sunnuntaina ne esiteltiin voittosaaliina kunnes palkintojenjaossa ”Tolkki” murtui ja paljasti suuren huijauksen. ”Allun” häikäilemätön tyyli aiheutti ihmetystä, koska hän ei olisi paljastanut juonta missään vaiheessa. 

Tammikuun aikana joukkueen peli otti taas askelia eteenpäin ja vaikka pari viimeistä peliä hävittiinkin, niin luottavaisena lähdetään loppukauteen.  Kaikki apu on kuitenkin tarpeen, joten tervetuloa peleihin!! Tiistaina jatketaan.

piispanen_arsi_dsc_2647 -Arsi

Pelaajablogi 8.2.2013

08.02.2013 07:10

Jaa artikkeli: