71: Enkelitukka lähtee tänään, äiti antoi kehotuksen!

Moi!

Pitkä matka on kuljettu, jotta tähän pisteeseen päästy. Pitkä matka takana, jotta tähän tilanteeseen ollaan tultu! Paljon on kerennyt matkan aikana tapahtumaan, ja monta erilaista kommervenkkiäkin mukaan mahtuu.

Yksi hauskimmista asioista tämän takatukan kasvatusprosessin lomassa on ollut sille annettu nimitys – ENKELINTUKKA! Eräs joukkuetoverini tätä nimitystä minua kohtaan usein käyttää, ja se myös minua aina huvittaa. Hän uskoo että näissä enkelin kiehkuroissa on se tarvittava voima, mikä mahdollistaa maalien tekemisen. Muutama muukin joukkuekaveri, on sanonut että “et voi mennä parturiin”, ja tällä he tarkoittavat juurikin sitä, että jos takatukantaika rikotaan, voi olla että samalla sulkeutuvat ne, niin kuuluisat maalihanatkin.

Itse lievästi taikauskoisena ihmisenä en usko, että tällä asialla voisi olla niin suuri merkitys, joten muutaman tahon kehotuksesta, joista merkittävin on äidiltäni, menen siis tänään parturiin. Jännä nähdä, miten tämä vaikuttaa pelaamiseen, kenties se siivittää meidät uudenlaiseen lentoon ja joukkueena päästään niin pitkälle, että takatukka ennättää kasvaa takaisin!

puustinen_dsc_6354

Voi käydä myös niinkin, että kun enkelintukkaa trimmataan, niin ne vähäisetkin suojelusenkelit, joiden pitäisi suojata pelaajiamme loukkaantumisilta, häviävät lopullisesti, ja sitten ollaankin koko konkka ronkka telakan puolella, valmennukesta lähtien. Eihän siellä nyt olekaan vasta kun noin puolet jengistä!! Uskomattomin loukkaantumisiin liittyvä asia koettiin oulussa. Onhan se täysin naurettavaa ja absurdia, että kolme (3) pelaajaa joutuu LEIKKAUKSEEN kyseisen ottelun tiimoilta. No milläkölailla ei, sanoisi kaverini kuopiosta.

Toinen asia, mistä haluiaisin myös maininnan tehdä, on joukkuekuvajulisteet. Kun nyt lauantaina tulet kumppanisi, tahi jopa koko perheesi kanssa katsomaan, kun bluessia nuijitaan, niin suosittelen sinua menemään jollekkin kioskille, tai fanikauppaan, ja ostamaan joko kausikirjan, tai joukkuekuvajulisteen. Lupaan ettet tule pettymään, tulet aivan varmasti saamaan hyvät naurut ja pääsette illalla kotiin hihittelemään, kun erään pelaajan nimi on joukkuekuvan alla kirjoitettu täysin väärin, en sitä aio kertoa kenen nimi, koska sitten se juliste jäisi varmasti ostamatta.

Väkisin meinaa tulla mieleen että kyseessä on tarkoituksella tehty käytännönpila, mutta asiaa kovasti selviteltyäni, ilmeisesti kyseessä on vahinko, mutten silti hommaa sulata, ja tarkoituksena on pistää puntit tasoihin, kunhan syyllinen löydetään 🙂

Joukkuekuva1011

Hyvää kevättä terveisin Juuso.

P.S Ainiin, pelit menny ihan ok muutama tappio mut kyl se tästä kiäntyy, no hätä.

04.02.2011 12:43

Jaa artikkeli: