60: Vänä kokkaa, Järä siivoo

Moi!

Kautta on pelattu 37 peliä ja positiivinen kuva jäänyt meidän tekemisestä. Tietysti viime ajat olleet joukkueelle hieman vaikeempia, mutta niitäkin tulee pitkässä juoksussa kaikille! Paras asia on nyt että lomat ja joulut on lusittu ja päästään pelaamaan lätkää 3 kertaa viikossa! Viime viikko toi 3 pistettä kovia ässiä ja kalpaa vastaan, ja tuntuu että joukkue hitsautuu paremmin yhteen päivä päivältä!

Itse olen saanut nauttia koko alkukauden loistavan kämppiksen Tuomas Vänttisen seurasta. Ulkona syöminenkin vähentynyt huomattavasti tämän loistavat kokkaustaidot omaanvan kaverin ansiosta ja itse olen keskittynyt syömis ja siivous puoleen!

Vuoden ensimmäinen blogi niin täytyy myös käyttää hieman tilaa kiitoksiin viimevuodesta. Kiitos korttirinki, perhe, ystävät, kannattajat ja kaikki muutkin hämeenlinnalaiset edellisestä vuodesta! Toivottavasti saadaan kaikille parempi tuleva vuosi! Ja erityiskiitos vielä Mietsulle, oli hienoa pelata kyseisen kaverin kanssa samassa joukkueessa!

Tulkaahan sankoin joukoin seuraaman lätkää, pitäkää meteliä, oranssia päälle ja nauttikaa yhdestä maailman hienoimmista peleistä!

Tehdään Rinkelinmäestä se kuuluisa hornankattila! 

Nähdään hallilla!

jara_kasvo Järä

HPK Pelaajablogi 7.1.2012

07.01.2013 06:22

Jaa artikkeli: