60: Mylvivän katsomon edessä lätkä on kivaa

MOI!!

jaha se on sit meikäläisen blogi vuoro… Olen nyt ollut HPK:ssa n.5 kuukautta ja hommia painettu kovasti,mutta rennosti..harjotuskauden tulokset oli heikkoja ja sarjakin alkanut vähän yskähdellen meidän osalta, mutta vaikeudet kasvattaa ja hyvän joukkueen merkki on oppia ja kasvaa vaikeitten aikojen yli!

Meillä on koossa loisto porukka,on kokeneita “kerho” äijiä kuten Tuuski,joskin täytyy sanoa ,että laukaus on hiukan ruostunut iän myötä,ainakin jos keskenäisiä kisoja on uskominen! ja sitten nuoria nälkäisiä äijiä, kuten Kärmeniemi,Rautiainen ja Paajanen jotka jaksaa tehä hommia päivästä toiseen ja jotka tulevat olemaan kerhon johtavia pelaajia muutaman vuoden sisään..

Itse juniorina ollessani katsomassa kerhon pelejä, oli mahtavaa huomata se kuinka joukkue nautti yleisön mylvinnästä ja tuesta,jolloin HPK useasti voitti myös kotona! sen huomasi myös ensimmäisessä kotipelissä TPS:ää vastaan,joukkue suorastaan hehkui itseluottamusta ja voimaa josta iso kiitos kuuluu faneille, te olette se meidän kuudes kenttäpelaaja!

Tulevalla viikolla vastaan asettuu vielä Kärpät kotona ja Ässät porissa..kova viikonloppu tulossa siis ja silloin taas päästään mittaamaan meidän joukkueen taso… Itse olen luottavainen pelien suhteen,porukassa on hyvä henki päällä,ja kaikki tekee hommia sen eteen että peli paranee ja voittoja rupee tippumaan,silloin lätkä on kivaa!!

Ainiin ja pikku mainospuheena suosittelen ossin pullan aamupala leipää kaikille sydämmellisesti,tuoretta ja hyvää joka aamu!!

Toivottavasti saadaan perjantaina porukkaa ja meteliä halliin,silloin on aika palata voittojen tielle!!!

Nähdään hallilla!

jrvinen_mika_dsc_8612 Järä Järvinen #60

Viikottain ilmestyvässä blogissa HPK:n pelaajat pohtivat menneitä ja tulevia, kiekkoasioita ja muita “tärkeitä” juttuja. Seuraava kirjoittaja on takalinjojen kovanaama Ossi-Petteri Grönholm. Vanhat pelaajablogit löydät täältä. 

21.09.2011 11:57

Jaa artikkeli: