60: Koko Kerhosta huokuu näyttämisenhalu ja yhteishenki!

Moi!

Se on taas tullu aika kirjotella blogia ja aika eri fiiliksillä kun viimeks olen kirjottanu.. Ilma ulkona on kun morsian ja muutenkin kesälomat rupee oleen jo ovella.. HPK alottaa omatoimisen jakson 15.6., joten viikko olis vielä puristettava! Tänään on joukkueen yhteispäivä eli kasvatetaan joukkuehenkeä ja ollaan yhdessä sekä pidetään hauskaa, eli makkaran paistoa ja saunahommia, paitsi rasvaryhmä grillaa maissia ja juo soodavettä. Kerhon kesätreeneissä ollaan menty kovaa ja koska pelit loppuivat aikaisin viime vuonna yhteiskesätreenin kestokin on 9 viikkoa..Omatoimijaksolla on aikaa perheelle, harrastuksille, ystäville ja tottakai myös harjoittelulle. Itse myös aion etelänmatkan suorittaa sekä tottakai myös huilailla! 

Meillä on siis “uusi” joukkue ja vaihtuvuus on ollut aika suurta. Raskaan viime kauden jälkeen se on ollut varmasti oikea suunta uudistaa joukkuetta sekä koko organisaatiota! Niin joukkueesta kuin koko kerhosta huokuu näyttämisenhalu,yhteishenki ja asioita tehdään tosissaan mutta ei totisesti!

Joukkueesta on myös paljastunut todellisia golflahjakkuuksia eli Marko “tiikeri” Luomala ja Santeri “putti” Alatalo, jotka huhujen mukaan ovat Hämeen lahjakkaimmat golffarit vuosiin, joten silläkin saralla asiat ovat aika hyvin! Myös itse yritin ottaa “isompaa” ruutua joukkueessa ja pyrin sakkovastaavaksi, mutta muuan kokeneempi puolustajapelaaja ei asiasta innostunut ja jälkeenpäin mietittynä ehkä se on parempi etten sitä roolia saanutkaan! Uudet vahvistukset joka ikinen ovat mukavia herrasmiehiä ja mielestäni tekevät meistä paremman joukkueen!

Loppuun vielä muistakaa nauttia kesästä, perheestä ja yleensäkin elämästä, jokainen päivä on edellistä parempi kun vaan päättää niin! Ja olkaa ylpeitä Hämeenlinnasta ja HPK:sta, Itse olen hemmetin ylpee, että saan pelata kotona kasvattajaseurassa ja tiedän, että tämä joukkue taistelee ja nauttii joka ilta!

Hyvää kesää kaikille, toivon jokaiselle hienoja hetkiä sekä kesällä että talvella!

jrvinen_mika_dsc_8612 Mika ” Järä ” Järvinen

HPK:n pelaajat kirjoittavat kesäblogia ennen kauden alkua. Kirjoitusvuoroissa ovat kesän aikana vielä Jesse Saarinen ja Teemu Rautiainen, sekä elokuussa omatoimijakson jälkeen Tuomas Vänttinen, Antti Aarnio, Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori. Pysykääpä kanavalla!

Pelaajablogi 8.6.2012

08.06.2012 11:28

Jaa artikkeli: