43: Yhdessä me taistellaan!

Tervehdys kaikki HPK- fanit!

Kesä on vierähtänyt ja edessä on jälleen kerran uusi ja mielenkiintoinen kiekkokausi.

Eli jos vähän ittestä kertoilisin ensin, kuka kirjoittelee.. Oon tällainen rennon notkea patukka jolla on pari muksua , vaimo sekä koira.  Kaikki kadun tallaajat saa kyllä tulla hihasta nykimään ja kyselemään kuulumisia kun kohdataan, mut kaukalossa sit oon vähän erilainen hemmo, ja lupaan antaa kaiken tulevalla kaudella kirjaimille HPK!

Itsellä kesä kului Pohjoisessa kotona rillaten ja perheen kanssa touhuten, tietenkään harjoittelua unohtamatta. Tuli nimittäin rouvalle hankittua äitienpäivälahjaksi sykemittari, ni siinä sitä sit oltiin joka aamu oli lenkki kavereina koko perhe.. ja ite sai tietty kärryjä työnnellä.  Tietenkin kesään muutamat reissut tuli tehtyä, Prahan polttari reissu ”rentoutuen” kavereiden kanssa. Ja Qstock Rock festarit vaimon kanssa.

Nyt ollaan taas palauduttu sorvin ääreen oikein kunnolla, ensin testailua Vierumäellä ja sieltä täys höyry päälle jäällä. Joukkue on kyllä yksi Top 4 joukkueista hengeltään ja tekemisen meiningiltään missä itse olen mukana ollut. On sopivan verran kokemusta ja nuoruutta, ja jutut sekä kemiat kohtaavat. Ja harvinaisen moni myös on tälle kesälle innostunut golfailusta, itse mukaan lukien. Kai se sitten kiertelemällä golf kenttiä ja heittelemällä puttereita jorpakkoon on sit hitsannut tätä jengiä enemmän yhteen, kuin jossain muissa joukkueissa.

No takasin harjoitteluun, eli nyt ollaan viikko oltu jäällä ja hiottu vehkeet kuntoon ja tuntuma tatsiin. Tällä viikolla päästiin jo vähän maistamaan viisikko juttuja. Jokaisesta jantterista näkee että ovat valmiita laittamaan tähän joukkueeseen oman panoksensa. Itse olen niitä herroja jonka peli perustuu kovaan työntekoon ja sitä tässä yritetään antaa joukkueelle, niin  esimerkkinä kuin myös vaatimalla samaa muilta. Kesän aikana päätimme joukkueena omat arvomme, ja on hieno huomata että näitä arvoja myös toteutetaan, niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Vänttinen on tästä hyvä esimerkki, kaverilla ei kuulemma ole ikinä ollut yhtä lommolla posket kuin juuri tällä hetkellä. Mutta voittaminen vaatii juurikin sitä että kaikki sitoutuu sovittuihin asioihin, ja vaativat asioita joukkuekavereilta sekä kaikilta joukkueeseen kuuluvilta henkilöiltä. Kuten sanoin että meillä on hyvä henki ja hyvä tekeminen, vielä se kuudes kenttäpelaaja kun saadaan vakuutettua meidän taakse ollaan me  mellevällä tiellä 😀

Käytiinhän me tuossa myös vähän tutustumassa seuran parempiin puoliskoihin, eli kyseessä oli joukkueen kesäjuhla, jonka tarjosi huikee kaveri Jouko Rita. Oltiin jossain Lempäälässä en ihan suoraan pysty maantieteellisiä koordinaatteja heittään mutta hienot on Joukon tilukset. Henkilöitä esiteltäessä kertoiltiin ketä oltiin ja kenen kanssa tultiin, no muutama sinkkupoika ilmoitti olevansa haku päällä tosi tarkoituksella.. mut ehkä vähän väärissä bileissä. Olihan meillä hienot tarjoilut ja toki pääsimme nauttimaan myös arvotaiteesta, jonka alan expertteinä kunnostautuivat Sir Saarinen, Luomala sekä tietysti makkaran paksuista sikaria nauttinut Lord Tuulola..

Semmoisia tapahtumia itsellä sekä joukkueella on ollut. Ensi viikolla alkaa jo pelit ja nyt kaikki HPK fanit joukolla seuraamaan pelejä ja tukemaan sekä kannustamaan HPK:ta. Näytetään koko Hämeenlinnalle ja muulle Suomelle, että yhdessä saamme hyviä asioita aikaan! Kannetaan jokainen oma kortemme kekoon ja taistellaan yhdessä läpi kiekkokauden!

Yksin ei siihen pelaajat pysty, eikä siihen pysty yksin fanitkaan.

Mutta YHDESSÄ ME TAISTELLAAN!

Aarnio__EMes -Antti  Aarnio

HPK:n pelaajablogeissa Kerhon pelaajat värittelevät menneitä ja tulevia. Ennen kauden alkua kirjoittamaan pääsevät vielä Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori!

13.08.2012 16:03

Jaa artikkeli: