43: Playoff-sana saa hymyn huulille – nyt otetaan miehestä mittaa!

Tervehdys Oranssi Alue,

Viime blogista on vierähtänyt jo tovi aikaa.. Kesästä kevääseen ei ihan jokaista harjoitusta jaksa muistella, mutta kelataan vähän kautta omalta kohdalta.

Elikkä, mielestäni onnistuttiin juuri niissä mitä kesällä jo kirjoitin, että taistellaan yhdessä ja sellainen yhdessä tekemisen meininki huokuu myös katsomoon ja sitä kautta saadaan myös yleisö mukaan. Joukkue on täynnä huikeita äijiä junioreista vaariin (Tuuski).. ja tämä on meidän vahvuus, että tullaan hienosti toimeen ja jokainen voi sanoa oman mielipiteensä rehellisesti. Tämä on myös syy miksi ollaan selätetty monet tämän kauden vaikeudet, kun niitä on ollut.  Hienoa on ollut myös nähdä, että väkeä on tullut hallille kannustamaan ja väriä on tunnustettu myös kaupungilla. Niin kuin jo mainitsin kesällä, että yhdessä tässä mennään.

Itsellä kausi on ollut kyllä kolhujen ja mustelmien sävyttämä, mutta tuuriakin on ollut mukana. Polvi, olkapää, leuka, korva, aivotärähdykset ja peukalo on saanut vähän damagea, mutta eihän se ole kuin paperitöitä toimistolle lisää 😀 Ja leukadiagnoosi oli kyllä huvittava, kun joka röntgenkuva meinasi näyttää että kaverilla on kausi ohi, mutta Tampereella oli onneksi laitteet joilla saatiin selkeä kuva ja mies takaisin kaukaloon. Siinä ajellessa Hämptonista Tampereelle kyllä tuli jo mietittyä et mihin lähtisi hiihtoloman viettoon. Onneksi kuitenkin sain terveen paperit ja nyt on ne pelit edessä mitä varten kesällä juostiin Pullerin kenttää ympäri, ja joiden takia tässä on mustelmia koko talvi kroppaan otettu.

Tämä kausi on myös ollut itselle uuden opettelua, media työntää joka tuutista kaukaloväkivaltaa ja kunnioituksen puutteesta, taklattavan vastuusta, turvakaukaloista.. Piti siinä sitten sopeutua tämän hetken linjaan, ja jättää moni taklaus taklaamatta.. mutta taisin myös saada vähemmän jäähyjä tällä kaudella kuin aikaisempina. Toisaalta on sitten saanut pelata alivoimaa ja blokkailla kiekkoja 😀

Nyt on sitten runkosarja paketoitu Jaffalassa saatuun hienoon voittoon, ja pieni lepohetki ansaittu ennen kuin kiekko taas tippuu jäähän. Muutama päivä huilia jonka jälkeen aloitamme valmistautumisen PLAYOFFseihin. Tuo sana saa kirjoittaessakin hymyn huulille ja halun lähteä hallille saman tien! Nyt sitten aletaan mittaamaan mitä miehiä kopissa on ja kuinka paljon joukkueesta saadaan irti! Mustelmat ja viikonpäivät unohdetaan, ja vain pelipäivät tiedostetaan..

Tehdään tästä yhdessä hieno kevät, niin että muuallakin tiedostetaan miten Hämptonissa taistellaan ja millaisen metakan 6 kenttäpelaaja saa Ritari-areenalla aikaan!!

Aarnio__EMes -Änä

HPK Pelaajablogi 14.3.2013

14.03.2013 12:39

Jaa artikkeli: