43: Härdelliä ja “tätzin” nousua

Tervehdys,

Melkoista härdelliä on joukkueen ympärillä pyörinyt. Enpä ole aikaisemmin urallani vastaavaa kokenut… Välillä ollaan kapteenina ja sit taas ei, kovasti yritin poikia saada leikkimään ”kapteeni käskee leikkiä” mut ei ihan leikit ottanut tuulta purjeiden alle… 🙂  Pitkiä ja stressaavia päiviä, kun ei ollut ihan selkeää missä mentiin, ja median edustajat pommittivat puhelinta niin, että sai sulkea puhelimen ja soitella tyttären puhelimella vaimolle. Vaikka kuinka yritti itselle toitottaa, että ei se vaikuta omaan tekemiseen, mutta jos yö unet menevät miten muka kroppa sit olisi tikissä seuraavana päivänä ilman kunnon palautumista..?

Onneksi päästiin vähän huilaamaan ja pois hallilta.

Perjantai pelin jälkeen ei mieli kellään ollut oikein hilpeä, mutta Thai Ravinteli Sawaddee tarjoili kyllä maittavat eväät, joten KIITOS makuelämyksistä. Saatiin siitä energiavarastot täyteen, et päästiin palauttelemaan pari päivää.  Syksy on kyllä ollut pelitempoltaan myös kova ja paljon on haasteita riittänyt, tauko tuli siis sopivaan saumaan.

Saimmepa aikaa olla perheiden kanssa. Meidän poppoo ei ihan kotikonnuille ehtinyt, mut nautittiin yhteisestä ajasta Aulangon Kylpylässä, sekä tutkittiin kävellen sekä pyöräillen Hämeenlinnaa ja nautittiin mahtavasta syyssäästä. Lapsilla on nyt syysloma ja aikaa vierähtää yleisöluistelussa ja harjoituksissa (tytöt harrastavat taitoluistelua HTL:ssä).

Tiistaina palattiin takaisin sorvin ääreen ja nyt langoista kudotaan vahva köysi, jota koko porukka vetää samaan suuntaan! Tätä köyttä vahvistamaan tarvitaan myös teidän kannattajien langat että siitä saataisiin mahdollisimman vahva!! Kyllä kaikilla Vänttisen mainitsema ”TÄTZI” nousee kun saadaan ÄÄNTÄ halliin! Meidän Aamukin (1v 11kk) on faneilta oppinut huutamaan KOOPEEKOO.. joka tietysti tarkoittaa HPK!

Et kyllä se TÄTZI myös siellä katsomossakin tarttuu!

Nähdään perjantaina!

aarnio

HPK Pelaajablogi 16.10.2013

16.10.2013 10:06

Jaa artikkeli: