39: Keväällä yleensä parhaalla joukkueella on parhaat fiilikset…

Tervehdys!

No nyt taisi osua mun vuoronumero loukkaantumiselle. Ei voi mitään, mutta tottakai harmittaa kun jää hyvät, kovat ja ennenkaikkea tärkeät pelit väliin. Tämmöistä tämä jääkiekkoilu on ja nyt ei voi muuta kuin seurailla otteluita katsomon puolelta. Toivon mukaan olen taas viimeistään tauon jälkeen mukana peleissä. 

blogi_vili

Oli kiva juttu kun siirtoajan loppupuolella meidän joukkueeseen tuli muutama vahvistus koska onhan meillä tosiaan paljon jätkiä sairastuvan puolella. Luulisin että jokainen uusi kaveri on tyytyväinen että pääsi KERHOON. Meillä on loistava joukkuehenki ja ainakin Jokeri-pelissä pystyin haistelemaan että se henki näkyy myös joukkueen otteissa.

Jokaisesta pisteestä mitä runkosarjassa on vielä tarjolla taistellaan kovasti. Näissä viimeisissä peleissä ja maaottelutauon aikana olisi tarkoitus hioa joukkuepelaaminen semmosiin uomiin että kun kauden tärkeimmät pelit alkaa niin olemme paras joukkue. Koska keväällä yleensä parhaalla joukkueella on parhaat fiiliksetkin.

Lopuksi lupaan että joukkue lyö kaikki peliin ja toivon/pyydän että te kaikki ketkä hallille tulette autatte joukkuetta kovalla kannustuksellanne. Kiitos!

-Vili 39

04.02.2011 06:38

Jaa artikkeli: