39: Ekat 7 matsia

1. TPS-HPK

Ensimmäisenä vastaan saatiin TPS Turussa. Ei mikään helppo paikka kauden aloitukseen. Viimeisestä liigapelistä pitkä aika, iso kaukalo ja vieraspeli. Taisteltiin silti hienosti ja otettiin jatkoaikavoitto.

2. HPK-Ilves
Ensimmäinen kotipeli ja vastassa Ilves. Tiedettiin, että Ilves tulee ekaan erään todella kovaa vaikka olivatkin pelanneet edellisenä iltanakin. Ja niinhän ne tulikin. Onneksi meillä oli asenne kohdallaan ja otettiin voitto kotiin. Lisäksi Tolvaselle hieno nollapeli.

3. Lukko- HPK
Ja sitten Raumalle. Lukko tulee peleihin aina kovalla vauhdilla ja kaikilla on tiedossa, että siellä on oltava hereillä heti kun kiekko putoaa jäähän. Selvittiin siitä hienosti ja tärkeä voitto jatkoajalla oli kotiintuomisina. Lukko tuntui vaihtaneen pelisysteemiään hiukan, taitaa olla uuden valmentajan aikaansaannos.

4. Ässät-HPK
Länsi-Suomi kutsui jälleen. Peli lähti käyntiin hyvin, mutta sitten tapahtui jotain. Ei pystytty enää karvaamaan kunnolla, hävittin kaksinkamppailuja ja loppujen lopuksi oltiin aika vastaantulijoita. 4-1 kuokkaan huonolla pelillä ei lämmitä mieltä. 5. HPK-Pelicans Viime vuoden hopeajoukkue vastassa Hämeenlinnassa ja valmistautuminen joka ukolla senmukaista. Hyvä peli pelattiinkin muuten, mutta maalinteko tökki. Lopulta kuitenkin voitto jatkoajalla.

6. HPK-TPS
Jälleen TPS vastassa, mutta tällä kertaa meidän kotihallissa. Ennen peliä puhuttin, että heti alusta lähtien on päästävä omalle tasolle ja mentävä kovaa. Onnistuttiin siinä erinomaisesti ja ekan erän jälkeen peli oli meille 4-1. Tällaisia pelejä joissa kaikki tekee hommia hyvällä asenteella alusta lähtien on kiva pelata. Hieno 5-2 voitto meille.

7. Jokerit-HPK
Helsinki ja Hartwall-areena kutsui. Tiedettiin, että Jokerit on vahvistunut muutamalla NHL-pelaajalla. Ja hyvinhän nämä vahvistukset pelasivatkin. Meiltä kauden heikoin peli ja oltiin aika hukassa välillä omissa. 5-1 pataan.

Summa Summarum

Paljon hyviä taisteluvoittoja ja pari heikompaa peliä, kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen joukkueen starttiin. Kotipeleissä on ollut loistava tunnelma ja siitä pidetään nyt kiinni. Me tehdään kentällä hommia niin paljon, että saadaan yleisö tekemään hommia katsomossa kannustamisen merkeissä. Peleissä nähdään!

Vili_kasvo T.Vili 39

03.10.2012 12:11

Jaa artikkeli: