34: Oli siistiä aloittaa kausi voitolla!

Moro! Tällä viikolla on pyöräytetty pelit käyntiin kauden 12-13 osalta, kun tiistaina saatiin vieraita itärajan takaa. Jortikka oli tuonut joukkueensa Amur Habarovskin leireilemään Suomeen ja saatiin heistä hyvä vastus ensimmäiseen koitokseen. Peli oli alusta asti tiukkaa puurtamista ja maalipaikkoja siunaantui molemmille. Meidän hämeenlinnalaisten iloksi Viitaluoma käänsi pelin meille kolmannessa erässä. Oli siistiä alottaa kausi voitolla ja toivottavasti yleisökin piti näkemästään ja löytää tiensä useasti Ritari-areenalle kauden mittaan.

Pelin tasokin tulee luultavasti parantumaan kunhan vaan opitaan tuntemaan toisemme paremmin ja saadaan yhteisiä kokemuksia joukkueena. Tällä viikolla ollaan leireilemässä Vänttisen ja Mielosen kotikulmilla Savonlinnan kupeessa ja sielä joukkue varmasti hitsautuu taas paremmin ja paremmin yhtenäiseksi.

Kyllä se tosiasia taitaa olla että kesä on vietetty ja syksy alkaa painaa päälle mutta mikäs sen hienompaa kun tehdä töitä loistavien tyyppien kanssa syksyn pimeinä iltoina..

Hyvää syksynjatkoa!

Laakso_Aleksi_DSC_9085 Terv. Aleksi Laakso

18.08.2012 04:21

Jaa artikkeli: