34: Hurmoksellisia iltoja kotiluolassamme Ritari-areenalla

Hei!

Syksy on jo hiipinyt tänne Hämeenlinnaan ja sarja, nykyiseltä nimeltään Liiga, on pökätty käyntiin. Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen. Vanhempi kaarti on pitänyt hyvin tasonsa ja nuori osasto on tullut hienosti karkeloihin mukaan. Erityisesti maalivahdit Juuse ja Frans ovat onnistuneet ja antaneet joka ilta mahdollisuuden voittaa.

Meidän porukan pelit ovat ailahdelleet jonkin verran.On ollut upeita hurmoksellisia iltoja kotiluolassamme Ritari-areenalla, esimerkkinä viime lauantainen Tappara-voitto, jossa onnistumisia tuli laajalle rintamalle. Yleisö antoi täyden tukensa ja se antoikin joukkueellemme se kuuluisan kuudennen kenttäpelaajan. Kiitos siitä teille faneille!

Sekaan on mahtunut myös pari heikompaa esitystä, mutta niitä vääjäämättä joskus tulee ja uskokaa hyvät ihmiset, että kyllä pelaajat sielä kentällä aina parhaaseensä pyrkivät.

Tätä blogikirjoitusta raapustaessa on viikko ehtinyt puoliväliinsä ja parin valmistavan harjoituspäivän jälkeen on jälleen edessä kaksi kovaa koitosta, kun perjantaina vierailemaan saapuu Kärpät ja lauantaina matkustamme Hippoksen rumpuryhmän eteen Jypin vieraaksi.

Itselläni on viime peleissä ollut kunnia luutia Tuomisjampan pakkiparina ja yhteistyö paranee paranemistaan uusien kokemusten myötä. Toisiamme tsempataksemme innostuimme muistelemaan erästä viime kauden yhteistä suoritusta Espoon pimeässä marraskuun illassa, jossa Jamppa kiskaisi upean lyöntilaukauksen riman kautta maaliin syötöstäni.

Toivotaan näitä lisää ja mennään eteenpäin Santavuorta lainatakseni “hurtilla huumorilla”!

laakso Terveisin, Allu 34

Pelaajablogi 25.9.2013

25.09.2013 10:49

Jaa artikkeli: