30: Oranssia vaatetta päälle ja positiivista mieltä!

Moi kaikille!

Näin hyvän peliviikon jälkeistä sunnuntaivapaata vietellessä on hyvää aikaa paneutua tämän blogin kirjoittamiseen. 

On ollut hienoa saada kausi käyntiin ja päästä toden teolla pelien makuun. Pelit on kuitenkin se juttu miksi tätä hommaa tehdään. Ollaan joukkueen kanssa aloitettu pelit hyvin ja varsinkin kotiotteluissa ollaan varmasti onnistuttu tarjoamaan yleisölle viihdettä tehtyjen maalienkin muodossa.

Tästä päästäänkin meidän vierasotteluihin joiden kanssa on puolestaan ollut pieniä ongelmia. Lauantainen voitto Jyväskylästä tosin varmasti antaa lisävirtaa meidän vierasotteluihin jatkossa ja toivottavasti saadaan niistäkin peleistä raavittua vielä enemmän pisteitä. 

dsc_3385

Ollaan Juusen kanssa aloitettu pelit hyvin ja se tietenkin myös lämmittää mieltä. Jokainen itseään kunnioittava maalivahti tietysti haluaisi pelata itse kaikki pelit mutta on hienoa että ollaan molemmat pystytty tähän asti tarjoamaan mahdollisuus voittoihin. Meillä on “Jupun” kanssa hyvä henki päällä ja tsempataan ja pusketaan toisiamme eteenpäin kokoajan. Se tarvii Juusesta vielä sanoa, että on kyllä tervepäisin nuori lupaus mitä itse oon mun nuoren uran varrella nähnyt. On helppo olla mukava toiselle ja kannustaa, kun tietää, että saa satavarmasti itse saman kohtelun takaisin. 

Tulkaahan kaikki kannustamaan meidät voittoihin jatkossakin! Oranssia vaatetta päälle ja positiivista mieltä. Jokainen pelaaja yrittää takuulla parhaansa illasta toiseen. Sen voin luvata!!
 

tuohimaaIloisin terveisin, Frans  

@FransTuohimaa 😉

Pelaajablogi 30.9.2013

30.09.2013 06:17

Jaa artikkeli: