28: Pelipäivä 25.2. TPS – HPK

Aamulla herätys 8.30 nopee parin leivän aamupala ja vaatteet niskaan ja 8.55 Tolkki tulee hakee pihasta , siitä haetaan samaan kyytiin haetaan Järä.

Hallille päästyään jokainen hoitaa omat alkulämmöt niin, että aamujää alkaa klo 10.00. Itse tykkään erkata ensin mailat samalla juoden aamukahvit, sen jälkeen hyppään kuntopyörän selkään ja poljen n. 10min. Sit muutama venytys ja lopuksin hallin rappusiin hakemaan muutama terävä hyppy ja spurtti.

Sitten vuorossa on varusteiden pukeminen samalla jutellen Ropen ja Veskun (Juutilainen) kanssa putouksesta ja muista maailman asioista.

Klo 10.00 alkaa aamujäät ja kestää noin 30min. Jään jälkeen on lyhyt pelipalaveri ja sen jälkeen aletaan valmistautuu lähtöön joka tapahtuu 13.00.

Mennään Paajasen kanssa syömään ja sen jälkeen siirrytään takasin koppiin makoilemaan ja odottelemaan.

Klo 13.00 bussi liikkuu ja jokaisella on omat paikat. Minä ja Paajanen jaetaan penkki rivi , koska olemme nuorimmat joukkueessa. Paajanen siirtyy lattialle ja alkaa kuorsaamaan, kun taas itse alan kattoon Simpsoneita iPadilta. Muutaman kappaleen kuuntelen myös kännykästä ja haen pelifiilistä.

Hallille saavumme noin 15.00. Pelipäivä jatkuu ruutiineilla hallilla ja valmistautumalla peliin.
(Pelin lopputulosta en voi kirjoittaa koska kirjoitin tämän bussimatkalla loppuun.)

Rautiainen_Teemu_DSC_8081 Pelipäiväterveisin, Teemu

Pelaajablogi 27.2.2012

27.02.2012 07:23

Jaa artikkeli: