28: Kesä Paajasen kanssa armeijassa!

Moikka!

Nyt tuli oma vuoro kirjoittaa blogia ja kertoa vähän omasta tilanteesta tällä hetkellä, nimittäin olenhan armeijan vihreissä ton Paajasen kaa. Joo tosiaan armeijan porteista käveltiin sisälle tossa 4.6. ja osoitteena oli Hämeen rykmentti ja Lahden urheilukoulu. Siinä portilla tuli kyllä mietittyä läpi kaikki hyvät ja huonot puheet armeijasta ja kaikki kauhukertomukset siitä kuinka rankkaa se on. Kyllä se on tullu huomattua tässä lyhyessä 3 viikon aikana, että ei se kyllä aina mitään helppoa oo ja välillä on rankkojakin asioita kuten esim ryömiminen, hyppiminen ja ehkä rankimpana on ittelle henkilökohtaisesti on sängyn petaaminen, mutta onneks on hyvät tupakaverit, jotka auttaa tarvittaessa.

Ensimmäinen metsäleirikin on nyt selätetty ja kyllä siinä oppi, että ei sitä osaakkaan aina kaikkee ja oppi arvostaa omaa sängyä sen jälkeen ku oli pari yötä nukkunu makuupussissa teltassa, jonka alla oli maata. Tässä nyt kun puhutaan armeijasta ja todellakin oon ton Oton kaa siellä samaan aikaa , niin on aivan pakko kehua kaveria kuinka särmä sotilas se on! Se äijjä kyllä osaa sit oikeesti kaikkee ja on kyllä semmonen sotilas kenen taistelu pari voisin olla ja varmasti selviäisin vielä hengissä. Se auttaa tämmöstä huliviliä aina välillä ja kyllä sillä on taitanu välillä mennä hermokin ku se yrittää ja mä sählään.

Joka tapauksessa nyt kesä menee pitkälti vihreet päällä ja sitä osaa hoidettua ja siinä ohessa reenailtua. Siitä pitääkin antaa kehua Lahteen päin, että tosi hyvin saadaan aikaa illalla reenaamiseen. Sitku pelit taas alkaa elokuussa nii toivottavasti nähään hallilla paljon yleisöä ja innokkaita faneja, mutta nyt kesällä pitää muistaa ottaa kesästä kaikki ilo irti ja nauttia lämmöstä.

Rautiainen_Teemu_DSC_8081 – Teemu

HPK:n pelaajablogit jatkuvat elokuussa omatoimijakson jälkeen. Kirjoitusvuorossa ennen kauden alkua ovat Tuomas Vänttinen, Antti Aarnio, Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori. Pysykääpä kanavalla!

Pelaajablogi 25.6.2012

25.06.2012 05:16

Jaa artikkeli: