26: Otteluraportti Oranssit vs. Valkoiset treenipeli

No niin,tulikin taas minun vuoro kirjoittaa tätä puoli suosittua blogia!

Joulu onkin sitten kohta jo käsillä ja sen johdosta peleistä on parin viikon tauko, mikä on mennyt joukkueelta hyvin harjoitellessa sekä jäällä, että punttisalilla. Tiistaina meillä alkoikin sitten joululoma joka kestää loppuviikon ja harjoituksiin kokoonnumme taas tapaninpäivänä!

Tiistain jääharjoituksissa valmennus ehdotti, että järjestettäisiin viimeisen treenin kunniaksi peli oranssien ja valkoisten välille ja että pelin temmon ollessa hyvä emme tarvitsisi loppuun enää ylimääräistä luistelua! Se kävi kaikille tietysti hyvin ja panokseksi sovimme limpparit, kunnes yli-innokkuus vei TAAS voiton järjestä ja kapteenimme avasi suunsa ja ehdotti, että jospa hävinneet joutuisivat sittenkin loppuluisteluihin.

No valmentajille asia oli tietenkin ok, mutta pelaajat tietysti ihmettelivät, että mistä noita aivopieruja oikein tulee ja vielä aina samalle äijälle! No juuri pelin alussa keksittiin sitten vielä uusi sääntö, että tasapelin sattuessa ainoa luistelija onkin MR Tuulola.

Peli sinänsä olikin hyvä tempoista ja oranssit pääsivät puoli vahingossakin Turtiaisen maalilla johtoon, jonka jälkeen tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä lukuisia!

Ottelun kaksi viimeistä minuuttia olivatkin juuri alkaneet kun valkoiset ottivat maalivahdin pois ja vyöryivät kohti oranssien maalia, eikä aikaakaan kun paikka pelattiin maalin eteen Leavitille ja peli oli tasan. Tämä tulos näytti sopivan kaikille paitsi yhdelle miehelle, jonka jo varmaan arvaattekin..

Yksi vaihto oli vielä pelaamatta ja valkoiset voittivat aloituksen ja rauhoittivat heti tilanteen oman maalin taakse, oranssien tyydyttyä Tamba Bay -maiseen trappiin keskialueelle. Tilanteen hoksattuaan kapteeni Tuulola yritti vielä hakea ratkaisua jompaan kumpaan päätyyn, mutta hänet pidettiin yksinkertaisesti irti kiekosta vaikka väkisin loppupelin ajan!

Sitten vapauttava pillin vihellys tulikin ja yhtä lukuun ottamatta kaikki pelaajat tuulettivat vapautuneesti,että kerrankin meni niinkun piti! Kyllä siinä joukkuehenki ja joulumieli nousi kummasti, kun koko joukkue kannusti iloisesti Markoa, joka sahasi kenttää ympäri naama punaisena!

Tälläistä siis tällä kertaa ja eikun vaan oikein hyvää joulua kaikille (myös Markolle) ja nähdään taas hallilla!!
 
laakkonen_janne_dsc_8604 T: 26

Pelaajablogi 21.12.2011

21.12.2011 11:55

Jaa artikkeli: