26: kesällä paiskitaan töitä, yksin ja yhdessä

Moro!
 
Kiekkoilijan kesä alkais olla siinä parhaassa vaiheessa,että edessä olisi loma/omatoiminenjakso. Vanhemmat ja kokeneemmat pelurit ovat jo tän viikon lomaa vietelleetkin,mutta nuoret ja muutama vähän vanhempikin itse mukaan lukien olemme vielä tämän viikon olleet harjoittelu vahvuudessa.

Kun kokeneet jäivät matkasta pois,täytyi itse suunnata äkkiä parturiin,jotta pystyis tämän viikon näyttää edes mahdollisimman nuorelta! Mikä onnistuikin omasta mielestäni ihan hyvin,kun alkossakin kysyttiin paperit.

Joukkueen meno on kesäharjoituksissa vaikuttanut erittäin hyvältä ja hommia on paiskittu hienosti. Muutenkin joukkue vaikuttaa hyvältä tässä vaiheessa kautta,vaikka muutamaa pelaajaa vielä ilmeisesti etsitäänkin.

Meiltä löytyy hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta+ tietysti Tuuski joka sai museoviranomaisilta luvan pelata ainakin vielä vuoden!

Loman aikana itselläni on harjoittelun lisäksi tiedossa ainakin golffin peluuta ja muutamia pieniä retkiä ympäri suomea. Harjoituksien taas jatkuttua heinäkuun viimeisellä viikolla onkin aika kääntää katseet jo kauden ehdottomasti tärkeimpään tapahtumaan(rasvanmittauksen lisäksi)eli pitsiturnaukseen,joka on ohjelmassa heti elokuun alussa. Alustavasti olemme puhuneet jo toimiston väelle,että voiton osuessa kohdallemme olisi torin syytä olla varattu!

Mutta ei kai tässä nyt muuta kun hyvää kesää kaikille ja toivottavasti näemme hallilla sitten kun tosi pelit taas käynnistyvät ja että saadaan rinkelinmäelle kunnon jytinä taas päälle!
 
Terv. Laku

15.06.2011 07:01

Jaa artikkeli: