HPK vei kaksi pistettä – Morin vakuutti debyytissään

KooKoo-HPK 2-3 ja. (1-0, 2-0, 0-1,0.1)

KooKoo vei keskiviikko-illan ottelun kahta ensimmäistä erää mutta HPK heräsi taisteluun kolmannessa ja vei lopulta ottelun jatkoajalla. HPK:n parhaimmistoa oli 39 torjuntaa ottanut Emil Larmi, sekä debyytissään tehot 0+2 iskenyt Jeremy Morin.

HPK esitteli keskiviikkona Kouvolassa kaksi uutta pelaajaa, kun HPK:n paidan päälle pukivat viikon lainasopimuksella Hämeenlinnaan tullut Jere Rouhiainen ja viime hetkillä peliluvat kuntoon saanut Jeremy Morin.

Morin esittelikin heti avausottelussaan taitojaan ja tarjoili esityön HPK:n ensimmäiseen maaliin. HPK pelasi ylivoimalla, kun Morin pelasi itsensä laukaisupaikkaan. KooKoon maalissa torjunut Juha Järvenpää torjui Morinin vedon eteensä ja pystyi selvittämään vielä Otto Paajasen laukauksen mutta taustalta maalille porhaltanut Teemu Turunen laukoi kiekon lopulta maaliin.

Morin karvasi avauserässä vielä kertaalleen kiekon hienosti itselleen ja laukoi terävästi mutta Järvenpää selvitti tilanteen. Muuten ottelun avauserä oli jokseenkin kotijoukkueen mutta HPK:n maalissa pelannut Emil Larmi oli vakuuttava.

Toisessa erässä KooKoo jatkoi hurjaa pommitustaan kohti Larmin vartioimaa maalia, eikä HPK meinannut saada omaa hyökkäyspeliään millään toimimaan. KooKoon painostus tuotti lopulta tulosta, kun kotijoukkue siirtyi johtoon reilun minuutin tehohetkensä ansiosta. Miikka Pitkänen ja Jake Newton ohittivat kahden erän aikana 31 koppia ottaneen Larmin lähietäisyydeltä ja HPK joutui takaa-ajajaksi.

Friman tykittää pelin jatkoajalle

Ottelun kolmas erä oli selvästi illan tasaisin ja etenkin erän jälkimmäisellä puoliskolla HPK esitti illan parastaan. HPK sai pyöritettyä pitkiä hyökkäyksiä KooKoon päädyssä mutta tasoitusta ei tahtonut syntyä. HPK:lle tarjottiin tilausuutta tasoittaa ottelu ylivoimalla, mikä ei tuottanut tulosta mutta hetki ylivoiman päättymisen jälkeen vihdoin helähti. Mikko Lehtonen syötti kiekon Niklas Frimanille, joka pääsi tälläämään kiekon suoraan syötöstä ohi Järvenpään.

Frimanin tasoituksen jälkeen HPK jatkoi pelin painamista kotijoukkueen päätyyn ja oli ehdottomasti lähempänä ratkaisua kuin KooKoo.

Jatkoaika oli perinteistä päästäpäähän-kiekkoa, mikä ratkesi lopulta HPK:n eduksi. Morin saalisti debyytissään toisen syöttöpisteen, kun mies antoi kiekon Lehtoselle, jonka rannelaukaus muutti suuntaa KooKoo-puolustuksesta ja painui Järvenpään olkapään yli maaliin.

Ottelun tilastot tästä

Seuraavaksi:

HPK:n pelit jatkuvat lauantaina, kun Hämeenlinnaan saapuu JYP, tule sinäkin!

Lippukauppaan tästä ja #illallahallille

 

HPK:n otteluraportit tarjoaa:

Pallomeri.net – kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta! 

 

01.11.2017 21:07

Jaa artikkeli: