23: Kesätreeniä käsi kipsissä!

Haudi hau!

Olen saanut suuren kunnian kirjoittaa tämän kesäkauden ensimmäisen blogin. Sattuneista syistä olemme kerenneet harjoittelemaan jo kuutisen viikkoa uuden joukkueen kanssa. Joukkueeseen on tullut paljon uusia pelaajia ja he ovat tulleet hienosti joukkueeseen sisään. Huhtikuun lopulla olimme vierumäellä testileirillä testaamassa fyysisiä ominaisuuksia ja yllättäen jokainen löysi jotain kehitettävää. Sen jälkeen onkin reenattu kovaa tahtia 1-2 kertaa päivässä. Hikeä ja verta on vuodatettu ja rauta on saanut kyytiä punttisalilla.

Raskaista reeneistä huolimatta joukkueessa on positiivinen meininki päällä ja kaikki tulee hienosti toimeen keskenään. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Nimiä mainitsematta Marko Tuulolan ja puolta nuoremman ja lyhyemmän Teemu Rautiaisen välillä on aistittavissa pientä kismaa…

Omalta osaltani harjoitteleminen on eronnut jonkin verran muun joukkueen harjoitteista kun oikea käsi on vielä kipsissä parisen viikkoa keväisen leikkauksen jäljiltä. Lenkkipolku on tullut tutuksi ja nyrkkeilyreenien johdosta vasen jabi irtoo aika terävästi. Vertailun tuloksena, vaikka päällepäin ei uskoisi niin joukkueen ylivoimasesti vahvin jätkä on Järvis Mika. 

Aurinkoista kesän alkua kaikille ja erityisonnittelut puolustajakolossillemme Ville-Veikko Eerolalle valkolakin johdosta, hyvä Vellu! 

krmeniemi_lauri_dsc_8111 Tv. SNAKE

Lauri Kärmeniemi pelaa kaudella 2012-2013 numerolla 23.

HPK:n pelaajat kirjoittavat kesäblogia ennen kauden alkua. Kirjoitusvuoroissa ovat kesän aikana vielä (joukkueen vahvin pelaaja) Mika Järvinen, Jesse Saarinen, Teemu Rautiainen, ja elokuussa omatoimijakson jälkeen Tuomas Vänttinen, Antti Aarnio, Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori. Pysykääpä kanavalla!

Pelaajablogi 31.5.2012

31.05.2012 05:32

Jaa artikkeli: