22 & 23: Bluesin sinisestä paidasta Kerhon oranssiin!

Moi!

Tammikuun siirtorajalla yleensä vähän kokoonpanot vaihtuu ja pelaajia tulee ja menee. Tänä vuonna oli sitten meidän vuoro vaihtaa maisemaa. Tunnetustihan vain pelaaminen ja vastuu kehittää ja vie eteenpäin, siksi vaihdettiin Bluesin sinipaita Kerhon oranssiin. Nuorina pelaajina meillä molemmilla on tarkoituksena saada lisäminuutteja peliaikaan, joka Espoossa jäi melko pieneksi.

Nyt on kaksi peliä ehditty pelata ja siirto on tuntunut hyvältä. Joukkueeseen meidät on otettu hienosti vastaan ja se on helpottanut sopeutumista tänne. Myös seura on hoitanut meidän asioita ja auttanut meitä parhaansa mukaan kentän ulkopuolisissa asioissa. Tälle viikolle saatiin yhteinen asunto ja hinattiin loputkin tavarat kaupunkiin. Aika näyttää milloin toisen naama alkaa kyllästyttää.

Kaupunkina Hämeenlinna on vähän Espoota pienempi, mutta  alkukankeuksien jälkeen on löydetty tekemistä treenien ja pelien jälkeiseksi ajaksi. Kahvilat, elokuvateatterit ja ravintolat ovat tulleet tutuksi.

Pelejä silmällä pitäen joukkue tekee varmasti parhaansa, että pelit jatkuisivat pudotuspeleissä. Uskon, että myös katsojat löytävät tiensä loppukevään kotipeleihin kannustamaan meitä. Viimeisin kotipeli Kärppiä vastaan oli lupauksia antava. Tunnnelmaa ja kotiyleisön tukea siinä riitti. Toivotaan, että pystytään parhaamme mukaan auttaamaan joukkuetta loppukirissä kohti pleijareita.

Kevätterveisin,

Sallinen_Jere_DSC_9071  Laakso_Aleksi_DSC_9085
                   Jere Sallinen  &   Aleksi Laakso

Pelaajablogi 8.2.2012

08.02.2012 15:02

Jaa artikkeli: