10: Panokset kovenee!

Moi!

Tammikuun loppuhan on sitä aikaa, kun joukkueissa tehdään viimeisiä pelaajahankintoja kevään peleihin. Hämeenlinnaankin saapui uusia pelaajia ja kaikki ovat päässet heti hyvin joukkueeseen sisään. Toiseenkin suuntaan oli liikettä, kun itsenikin kanssa samassa ketjussa monta peliä tällä kaudella pelannut Pulliaisen Tuukka lähti muihin maisemiin. Toivotaankin Tukelle menestystä peleihin sinne Slovakiaan!

Keskiviikkona saatiin tärkeät kolme pistettä, kun Ilves kaatui Tampereella maalein 3-1. Voitolla saatiin kasvatettua eroa Ilvekseen ja playoff paikkakin on edelleen tavoiteltavissa! Pelejä on vielä reilusti jäljellä ja kun jatkamme taistelua pelistä toiseen niin voittoja alkaa varmasti tulemaan tiheämpään tahtiin.

Huomenna perjantaina onkin taas uusi mahdollisuus, kun Kärpät saapuu Hämeenlinnaan. Kova taistelu on taas tiedossa, mutta pistetään kaikki peliin niin hyvä tulee ja jäädään siitä hyvillä mielin kauden viimeiselle maajoukkuetauolle.

Vaikka nyt onkin aika jäätävät pakkaset niin kevättä kohti ollaan menossa ja panokset peleissä kovenee. Silloin yleisön tuki on todella tarpeen, joten ei muuta kun kaikki hallille kannustamaan Kerhoa!

Roppo_Antti_DSC_7956 Rope

02.02.2012 13:04

Jaa artikkeli: