1: Liigaympyrät ja koulu hoituvat tiukalla aikataululla!

Moikkamoi!

Jälleen on saatu uusi viikko käyntiin ja parin huilipäivän jälkeen palattu hallille hommiin. Viime viikkohan päättyi lopulta onnellisesti kun viimein lauantaina kaivettiin 3 tärkeää pistettä turkkusest makkara areenalta ja katkaistiin hieman venähtänyt tappioputki. Siitä on hyvä jatkaa kohti tulevia taistoja ja varmasti vielä meno koveneekin ajan mittaan.

Itsellä siirtyminen junnupeleistä miesten mukaan täksi kaudeksi on sujunut ihan mukavasti ja lähes joka pelissä on oppinut jotain uutta liigapelien haasteista. Loppujen lopuksi ei se peli sen ihmeellisemmäksi muutu mun tontilla. Kunhan koittaa parhaimpansa mukaan siellä maalin eessä kiekon tiellä heilua. Joukkueen palloringissä olen kuulemma täyttänyt “Tolkki” Tolvasen jättämän aukon (tästä päätellen Tolkkikaan ei tainnut ihan syntyä futispallo kiinni jalassa). Liigaympyröihin astuminen on myös muuttanut hiukan päivärytmiä erillaiseksi mihin aiemmin on tottunut. Päivät menevät joskus jopa suht tiukoilla aikatauluilla ja äidin ford on ollut välillä koetuksilla kun päivän mittaan pari kertaa kiireessä ravaa edes takaisin hallin ja koulun väliä. Suoritan siis tässä lätkän ohella kolmatta ja viimeistä vuotta lukiossa.

dsc_3897

Seuraavaksi haluaisin mainita pari sanaa kollegastani eli herra Tuohimaasta joka jo omassa blogissaan mut kehui maasta taivaisiin. Täytyy sen verran takaisin sanoa että kaikesta tekemisestä kyllä huomaa todella kovan halun mennä tässä lajissa eteenpäin. Hoitaa kaiken harjoittelun aivan viimeisen päälle ja myös se on ollut silmiinpistävää kuinka paljon välittää myös koko joukkueen pelistä. En siis yhtään ihmettelisi jos Fränä vielä joskus oman uransa jälkeen nähtäisiin vaikka kotoisessa liigassa pääkoutsin paikalla, sellaisesta analyytikosta on kyse.

Viimeiseksi haluan sanoa että oli ilo nähdä kuinka paljon kannattajia oli saapunut viime peliin turkuun asti meitä tukemaan. Välillä jopa tuntui että olisi kotimatsi menossa. Kannustuksesta on aina suuri apu ja fanit olivat myös esimerkiksi varmasti iso osa ja voimavara miksi viime kaudella Blues kaatui finaalisarjassa A-junnuissa.

Nähdään hallilla!

saros

Terveisin, Juuse

23.10.2013 09:09

Jaa artikkeli: