VIERAITA PORISTA

HPK-Ässät 29.11.2012 klo. 18.30

Kaksi peräkkäistä tappiota kokenut HPK kohtaa torstaina Porin Ässät Ritari-areenalla. Luvassa on jälleen kova ja vauhdikas taistelu liigapisteistä.

Päivän puntari

HPK koki tiistaina toisen peräkkäisen tappion KalPaa vastaan. HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Torstaina HPK:lla on kuitenkin loistava mahdollisuus päästä takaisin omalle tasolleen, sekä voittojen tielle.

Myös Ässät pelasi tiistaina. Ässät nousi kotikaukalossaan HIFK:a vastaan kahden maalin tappioasemasta tasoihin ja lopulta voittoon jatkoajalla.

HPK on tasaisessa sarjassa tällä hetkellä kuudentena ja Ässät neljä pykälää alempana kymmenentenä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Porissa Ässien 4-1 -voittoon.

Näillä mennään

Kuopion reissulta ei tiettävästi lisäloukkaantumisia HPK:lle tullut. Paluun kokoonpanoon KalPaa vastaan teki Arsi Piispanen ja Juha Kiilholma. Sen sijaan hyökkääjistä Jesse Saarinen on edelleen sivussa. Myös puolustajat Aleksi Laakso ja Juha Alen jatkavat loukkaantuneiden kirjoissa. Perinteiseen tapaan tarkemmat kokoonpanot ja pelaava maalivahti selviää vasta pelipäivän aamuharjoituksen jälkeen.

HPK:n ja Ässien edellisessä kohtaamisessa kahdesti HPK:a kurittanut Jesse Joensuu kärsii käsivammasta, eikä ole torstaina HPK:n kiusana kaukalossa. Varmuudella patapaitojen kokoonpanosta poissa on lisäksi Joel Armia. Myös viimekaudella HPK:ssakin nähdyn Nico Aaltosen pelaaminen on epävarmaa.

Suurennuslasin alla

Michael Ryan, Ässät – Edellisellä Hämeenlinnan vierailulla Ryan tehtaili kolme häkkiä HPK:n verkkoon. Tuolloin pelattiin vielä harjoituspelejä mutta miten miehen käy nyt, kun kyseessä on tosipelit?

Borna Rendulic, HPK – Loukkantumisensa jälkeen pirteästi esiintynyt kroatialainen tuo oman panoksensa HPK:n taistelevaan nelosketjuun ja on ollut pariin kertaan lähellä maalintekoakin. Joko torstaina räpsähtää uran avausosuma sm-liigassa.

Tuplalippu vain 25 € !

HPK pelaa kaksi kotiottelua tällä viikolla. Nyt voit ostaa tuplalipun hintaan 25 euroa! Näet siis ottelut:

to 29.11. HPK-Ässät
la 1.12. HPK-SaiPa

yhteishintaan 25 euroa!

Tuplalippu on istumapaikkalippu yllämainittuihin otteluihin vapaasti valittavaan istumakatsomoon. Istumapaikka on sama molemmissa otteluissa. Ei koske klubikatsomoa, eikä C4-katsomoa. Liput ovat myynnissä kaikissa myyntipisteissä, pois lukien Ritari-areenan lippuluukku. Tuplalipputarjousta ei voi yhdistää  muihin tarjouksiin.

Frisbee-kisan palkintona kausikortti!

Frisbee-kisan palkintona on tänään torstaina HPK:n kausikortti. Vaihtoehtoja on kaksi:

1. Kaksi loppukauden kausikorttia (runkosarja)
2. Yksi kauden 2013–2014 kausikortti (runkosarja)

Nyt siis kaikki hankkimaan kausikorttia, vaivaisen viiden euron hintaa, frisbee-kisasta!!!
Palkinnon arvo jopa 724 €, valinnastasi riippuen!!

Ville Peltonen 29.11.2012

29.11.2012 08:25

Jaa artikkeli: