Poriin selättämään mestaria

Ässät-HPK 8.10.2013 klo 18.30

Bussin nokka kääntyy tiistaina kohti Poria. Yyterin hiekkarannoille on turha näillä keleillä mennä, mutta Isomäen jäähalli on eri asia. HPK lähtee tosissaan haastamaan Porin Ässiä.

Päivänpolttavat

Viimeiset kolme peliä HPK on kärsinyt tehottomuudesta ja maaleja on syntynyt vain yksi ottelua kohden. Tähän vaivaan on haettu lääkkeitä harjoituksista.
– Ilman muuta painopistealueet harjoittelussa on siinä mikä mättää. Jos ylivoima tai maalinteko tökkii, niin niitä harjoitellaan, ynnäsi HPK:n valmentaja Kari Lehtonen.

– Pelin aikana tulee jatkuvasti onnistumisia ja virheitä, mutta sieltä on löydettävä ne polttopistealueet, joita lähdetään työstämään.

Vaakakupissa

Porin Ässillä on tökkinyt alkukaudesta. Sijoitus tällä hetkellä on toiseksi viimeinen ja viimeisin varsinaisella peliajalla tullut voitto on noin kolmen viikon takaa Bluesia vastaan. Toisaalta Ässät on korjannut vähintään kaksi pistettä jokaisesta tämän kauden kotiottelustaan.

HPK:n vieraspelaaminen on ollut tällä kaudella selvästi heikompaa kuin kotipelaaminen. Tähän ei ole vielä syytä löytynyt.
– Jos valmennus tietäisi syyn tällaisiin hommiin, se korjattaisiin heti. Peli on aina suhteessa vastustajaan ja jos et ole valmis, tulee turpaan, Lehtonen summasi.

Poriin Kerho lähtee kääntämään kurssiaan. Kari Lehtonen vakuuttaa, että joukkue on valmis siihen.
– Pori on aina paha luola ja vastassa on toki viime kauden mestari. Hyvillä fiiliksillä lähdetään haastamaan.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että Juha Kiilholma saa psyykattua Niklas Hagmanin raivon partaalle porilaisessa illassa.

Väitän, että Jesse Saarinen jatkaa siitä mihin lauantaina jäi. Maalitili saa lisää sisältöä yhden osuman verran.

Kämmen 8.10.2013

08.10.2013 09:57

Jaa artikkeli: