Kuuma kärkikahina Lappeenrannassa

SaiPa-HPK 15.11. klo 18.30

Pimeässä torstai-illassa yhteen iskevät SaiPa ja HPK. Edellisen ja samalla ensimmäisen kamppailun tällä kaudella voitti HPK lukemin 5-1.

Päivän puntari

Monen eri median ”kiekkotietäjät” osasivat ennen kauden alkua sijoittaa sekä SaiPan, että HPK sijoille 10-14. Tämä onkin tilanne, jos kääntää sarjataulukon eri päin. SaiPa majailee tällä hetkellä sarjataulukon kakkossijalla ja HPK on neljäs.

SaiPa kärsi tiistaina tappion voittolaukaskilpailussa Bluesille ja sitä ennen voitti kotonaan Tapparan jatkoajalla. HPK seilaa jo kahdeksan ottelun voittoputkessa. Jatkoaika- ja rankkarivoittoihin erikoistunut Kerho nujersi viimeksi tiistaina Lukon kotiluolassa rankkereilla 3-2.

Näillä mennään

SaiPa pääsee illan otteluun aika lailla parhaalla miehistöllä. Ainoa epävarma on kuumepotilaana ollut Simo-Pekka Riikola.

HPK:lta Marko Luomala jätti tiistaisen ottelun kesken sairastumisen vuoksi ja pelannee torstaina Lappeenrannassa. Myös Jaakko Turtiainen jätti Lukko-pelin kesken aivotärähdyksen vuoksi ja on sivussa SaiPa-pelistä.

Joukkueiden kokoonpanot täsmentyvät aamujäiden jälkeen ja on nähtävissä iltapäivällä tästä.

Suurennuslasin alla

Per Savilahti-Nagander, SaiPa – Joukkueen tukipilareiksi noussut puolustaja on pelannut tällä kaudella vasta yhdeksän ottelua tehoin 3+3, mutta peliaikakeskiarvo on huikea 25.04 minuuttia per ottelu. Kantaa isoa vastuuta.

O-P Grönholm, HPK – Kerhon oma ”katujyrä” on pelannut vahvan alkukauden. Ex-saipalainen teki oman piste-ennätyksensä kaudella 07-08 SaiPassa, mutta on tänäänkin valmis antamaan kaikkensa HPK:n puolesta. Vastustajalla on takuulla tukalat oltavat maalin edessä.

Niklas Heinonen 15.11.2012

15.11.2012 08:00

Jaa artikkeli: