HPK playoffs-info – tervetuloa Ritari-areenalle!

HPK:n ensimmäinen playoffs-kotiottelu on käsillä. Liput ovat käyneet hyvin kaupaksi ja perjantaiaamuna tahti on kiihtynyt. Eilisen ryöstöretken vaikutus on ilmeinen.

Tässä muutamia ohjeita, jotka kannattaa painaa mieleen ennen saapumista Ritari-areenalle!

Viralliset liput

HPK:n otteluiden viralliset pääsyliput myy vain Kerho-ravintola ja Lippupisteen myyntipisteet. Vain ostamalla virallisesta kanavasta voit varmistaa sisäänpääsysi halliin!! Lippupisteen verkkokauppaan pääset tästä!

Kivijalkamyymälöiden tiedot löytyvät täältä.
Kerho-ravintola palvelee ma-pe klo 8.30-17.00. Lauantaisin tai sunnuntaisin ei lipunmyyntiä.

Turvatarkastukset

Playoffs-otteluiden turvatarkastukset sisääntuloissa ovat erittäin tarkat. Koska jokainen katsoja tarkastetaan, jonoja saattaa muodostua. Muistathan, että järjestyksenvalvonta tekee tarkastukset vain ja ainoastaan katsojaturvallisuuden varmistamiseksi! Tule ajoissa paikalle ja vältät ruuhkat!

Esimerkkejä kielletyistä tavaroista:
Aseet, teräesineet tai muut tavarat joilla voidaan vahingoittaa muita (myös isot sateenvarjot)
Päihteet, kuten alkoholi ja huumeet
Tulitteet, suihkeet, savut ja muut vastaavat
Pullot sekä tölkit
Järjestelmäkamerat tai videokamerat ilman etukäteen sovittavaa lupaa (median akkreditointi)
Paineilmatorvet ja vuvuzela-torvet

HUOM! Mikäli sinulla on suuria kannustustuotteita (liput, lakanat), olethan yhteydessä turvallisuuspäällikkö Veikko Pulliin p. +358 50 3406887.

500 ensimmäistä saa kannustustuotteen

HPK:n yhteistyökumppani Kumisetä jakaa 500. ensimmäiselle halliin saapujalle kannustuspötkylät! Tule siis ajoissa #illallahallille!

Mikäli et ehdi 500 ensimmäisen joukkoon, voit ostaa omat pötkylät Kerho-shopista mukavaan 2€ hintaan! Myös muut playoffs-tuotteet myynnissä Kerho-shopeissa!

Pysäköinti

Kuten aina hallin ollessa täynnä, pysäköintialueet ovat myös täynnä. Pysäköithän vain merkityille alueille ja jätät varatut paikat haltijoilleen. Muista myös, että Kaurialan asukkaiden pihoihin ei saa pysäköidä eikä pihoja saa motittaa!

Tule paikalle lätkäbussilla! Kimppakyydeillä pienennämme Liigan hiilijalanjälkeä!

Anna toisenkin kannustaa

Mitä olisikaan tunnelma ilman vierasjoukkuetta? Muista, että vierasjoukkueen kannattaja on myös oikeutettu kannattamaan omiaan! Yhdessä luomme tunnelman, joten kunnioitetaan toisen joukkueen kannattajia kuten omia!

Osta tästä liput playoffs-kotiavaukseen!

20190305, HÄMEENLINNA, HPK VS. TPS, HPK:N MARKUS NENONEN (28). Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

22.03.2019 11:29

Jaa artikkeli: