Raviliiga 2017: Eemeli eli Oranssi Kulkuri matkustaa Rinkelimäelle 28.10.

Raviliiga-HPK kera hevosensa Callela Exclusiven suuntaa Rinkelimäelle la 28.10. Eemeli pakkaa mukaansa onnenkengät ja kannustaa HPK:n voittoon kotipelissä Saipaa vastaan.

Raviliiga-HPK:n hevosta ja valmentajaa pääset tapaamaan Ritari-areenan edessä n. tunti ennen peliä, osuudet myynnissä koko pelin ajan Eteläpäädyn myyntitiskillä.

Tule siis paikalle ihastelemaan nykyistä tai tulevaa hevostasi ja kuulemaan hevosen valmentaja Ville Mäkelältä Eemelin tuoreimmat kuulumiset.

Kiekko Jäähän ravit 19.11. Pilvenmäellä

19.11. ravataan Kiekko Jäähän ravit Pilvenmäellä Forssassa, paikalla tavattavissa HPK:n pelaajia ja saattaa heitä näkyä myös kaviouralla. Tule paikalle ottamaan pöytälätkähaaste vastaan ja ihastu raviurheiluun. Raviliiga-Eemeli esittelee kotirataansa ja halukkaat pääsevät myös tallikierrokselle.

HPK järjestää bussikyydityksen Hämeenlinnasta Forssaan Kiekko Jäähän raveihin. Osta osuutesi nyt ja varaa paikkasi bussikyydistä. Bussin hinta 10€ menopaluu, maksetaan käteisellä bussissa. Ilmoittautumiset matkalle [email protected]!

Raveihin ilmainen sisäänpääsy Raviliiga-HPK:n jäsenille sekä HPK: kausikortilla ja HPK juniorien jäsenkortilla!

Lue lisää Raviliigasta ja osta osuutesi Oranssista Kulkurista!

 

25.10.2017 15:38

Jaa artikkeli: