Bluesia tiistaina

HPK-Blues 1.11. klo 18.30

Lauantaina Kuopiossa 4-2 tappion kärsinyt HPK isännöi tiistaina Espoon Bluesia. Liigassa toiseksi viimeisenä olevalle Kerholle pisteet Bluesilta tekisi enemmän kuin hyvää.

Blues on sarjassa kymmenentenä ennen tiistain kierrosta. Viime torstaina voiton KalPasta vääntänyt espoolaisleegio tarjoaa varmasti HPK:lle tiukan vastuksen huilattuaan viikonlopun.
– Blues on suoraviivainen joukkue ja erityyppinen kuin esimerkiksi lauantainen vastuksemme KalPa, kuvaili HPK-luotsi Petteri Hirvonen.

Teemu Rautiainen nauttii pelaamisesta

Bluesin kokoonpanosta etenkin maalivahti Petri Koivisto on osoittanut erittäin vakuuttavia otteita. Viime kaudella Bluesin paidassa torjunut Mikko Tolvanen on myös esiintynyt tällä kaudella kasvaneen vastuun myötä edukseen.

HPK:n nuorisojaostosta on esiin ponnahtanut loistavasti viime ottelut pelannut Teemu Rautiainen. Pääosin kolmos- ja nelosketjussa vipeltänyt Rautiainen on taitavuudellaan ja nopeudellaan palanut monen hämeenlinnalaisen verkkokalvoihin. Pienikokoinen laituri tietää, mitä liigavauhti vaatii.
– Koko ajan pitää liikkua ja olla valmiina ja pitää tietää mitä tekee. Ei saa pysähtyä missään vaiheessa, muuten isot pakit heittää seinälle. Liigassa on isompia äijiä vastassa, mutta ei sitä tule kaukalossa mietittyä, koska olen oikeastaan aina olen pelannut isompia vastaan.

Rautiainen on vakiinnuttamassa paikkaansa liigamiehistössä ja ensimmäinen liigamaali on vain ajan kysymys. Ehkä jo tiistaina?

HPK:n kokoonpanot pysynevät ennallaan ja pelaava maalivahti päätetään vasta pelipäivänä. Sekä Bluesin, että HPK:n pelaavat miehistöt voi tarkistaa tiistai-iltapäivänä tästä.

Niklas Heinonen

31.10.2011 20:38

Jaa artikkeli: