BioRex-otteluennakko HPK-SaiPa 4.11.2022 – haastattelussa Jaakko Niskala

Tämän illan jälkeen Kerho on kohdannut kaikki Liiga-joukkueet vähintään kertaalleen kaudella 2022-2023, kun SaiPa saapuu Hämeenlinnaan. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta sijoilta kahdeksan ja viisitoista SaiPan pitäessä perää. Saimaan Pallon alkukausi oli heikko ja joukkue otti tappiota tappion perään, jonka seurauksena päävalmentaja vaihtui. Tämän jälkeen lappeenrantalaisten suorituskäyrä kääntyi ylöspäin ja joukkue onkin voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä. Kerholla on allaan jatkoaikatappio HIFK:sta ja suora tappio Porista, joita edelsi hyvin sujunut viikonloppu Kärpät-tuplan merkeissä.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi ja lappeenrantalaiset ottivat näistä kolme voittoa. Jotta tälle kaudelle saadaan aloitettua toisenlainen trendi, tulee Kerhon ottaa SaiPan tehokkaimpana kunnostautunut Ville Meskanen kuriin, sillä tämä on tehnyt tällä kaudella tehot 8+4, joista suurin osa on kertynyt viimeisillä kierroksilla. HPK:lla on ollut taukoa peleistä viimeiset viisi päivää ja illalla jäällä Kerho nähdään raikkaalla jalalla! Joukolla siis #illallahallille! Liput tästä!

EHOP juhlii 100-vuotista taivalta

HPK:n pääyhteistyökumppani Etelä-Hämeen Osuuspankki juhlii 100-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Illan ottelu on EHOPin synttäripeli!

Jokainen katsoja saa tänään EHOPilta arpalipun, jolla voi voittaa EHOPin tuotepalkinnon! Arvonta suoritetaan ensimmäisellä erätauolla, olethan kuulolla! Voitot lunastetaan pohjoispäädyn Kerho-shopista ottelun päätyttyä!

Lindströmin Frisbeekisassa on tänään myös EHOPin palkinto ja se on juhlavuoden tyylikkäimmästä päästä! Mikäli sinun frisbee osuu ainoana matolle, voitat Osuuspankin aition 10.12.2022 otteluun (sisältää aition, liput ja ruuat)! Tämän illan frisbeemyynnin tuotosta lahjoitetaan 50% HOPElle.

EHOP on myös pikkuritareiden rankkarikisassa mukana! 35 vuotta OP-Korttelikiekkoa on pelattu Osuuspankin tukemana Hämeenlinnassa. Tänään pikkuritarit esiintyvät OP-Korttelikiekkopaidoissa!

HPK onnittelee satavuotiasta ja kiittää tähänastisesta yhteistyöstä sekä tuesta hämeenlinnalaiselle jääkiekolle ja lasten liikunnalle!

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset:

(Kausi 2021-2022) 19.3.2022 HPK-SaiPa 1-2
(Kausi 2021-2022) 5.1.2022 SaiPa-HPK 3-6
(Kausi 2021-2022) 22.10.2021 HPK-SaiPa 0-3

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa Jaakko Niskala!

 

HPK:n kokoonpano 4.11.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, loukkaantumistilanne arvioidaan maajoukkuetauon jälkeen:

Arttu Pelli
Mathias Trettenes
Jiri Pärssinen
Daniel Lebedeff
Matti Järvinen
Miro Karjalainen

 

Lipunmyynti

Liput tästä!

Lippuja myydään myös Lippupisteen lipunmyyntipisteissä, Kerho-ravintolassa klo 17.00 saakka sekä Pohjantähti Areenan lippuluukulla klo 17.30 alkaen!

 

 

04.11.2022 10:39

Jaa artikkeli: