BioRex-otteluennakko HPK-KooKoo 4.3.2023 – haastattelussa Daniel Lebedeff

Tänään kaikki peliin! HPK kohtaa lauantai-illassa kanssaan viimeisestä playoffs-paikasta kamppailevan KooKoon, joten edessä on ottelu jota ei missään nimessä voi missata! KooKoo on sarjataulukossa kolmen pisteen verran edellä viimeiseen playoffs-paikkaan oikeuttavalla sijalla, joten mikäli HPK haluaa säilyttää muutkin kuin teoreettiset mahdollisuutensa kevään peleihin, olisi tänään otettava puhdas kolmen pisteen voitto. Jos KooKoo voittaisi Kerhon kolmen pisteen arvoisesti, sulaisi  mahdollisuudet playoffs-kevääseen. Tuolloin HPK voisi päästä jäljellä olevissa otteluissa teoriassa tasapisteisiin, mutta tuolloin KooKoolla olisi joka tapauksessa enemmän kolmen pisteen voittoja, joilla se säilyttäisi sijansa Kerhon edellä. Jatkoajalle venyvä peli säilyttäisi mahdollisuudet teoriassa, mutta tuolloin vaadittaisiin kahdesta viimeisestä runkosarjaottelusta kolmen pisteen voitot ja KooKoolta kolmessa viimeisessä ottelussa täydellistä konttaamista. Tänään on selvää, että tähtäimessä on kolme pistettä. 

HPK ja KooKoo ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella ja jokainen ottelu on ollut maalin peli. Se ei ainakaan yhtään vähennä odotuksia illan ottelun jännittävyydestä. Kerho on voittanut noista kolmesta ottelusta kahdesti, molemmat kerrat vieraissa. Toisessa voitoista pisteitä on jaettu joukkueiden kesken. Odotettavissa on todella kiivas kamppailu, josta tunnetta tuskin puuttuu! Myös katsomossa on tänään varmasti lämpöä, sillä kauden yleisöennätyksen odotetaan rikkoutuvat ja Kouvolasta on saapumassa runsaslukuinen fanijoukko. Tänään kannattaa olla illalla hallilla!

Liput löytyvät osoitteesta lippu.fi/hpk !

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset: 

11.1.2023 KooKoo-HPK 2-3 (ja)
23.11.2022 KooKoo-HPK 4-5
15.10.2022 HPK-KooKoo 1-2

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa Daniel Lebedeff!

 

HPK:n kokoonpano 4.3.2023.

 

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Julius Reini (viikko kerrallaan)
Niclas Tenhovuori (1 vko)
Aleksi Mustonen (n. viikko)
Juuso Hietanen (1-2 vko)
Miro Karjalainen (toistaiseksi)
Joel Janatuinen (kauden loppuun sivussa)
Valtteri Savolainen (kauden loppuun sivussa)

 

Lindströmin fribakisasta golfin syrjään kiinni!

Frisbeekisan palkintona on tänään Tawast Golfin alkeiskurssi! Joten jos olet haaveillut golfharrastuksen aloittamisesta tai lajin kokeilemasta, heitä tänään frisbeetä kohti Lindströmin mattoa!

Lipunmyynti

liput tästä!

Lippuja myydään myös Lippupisteen lip

04.03.2023 10:57

Jaa artikkeli: