BioRex-otteluennakko HPK-KalPa 3.12.2022 – haastattelussa Arttu Pelli

Hämeenlinnan Pallokerho ja Kalevan Pallo mittelevät tänä iltana pisteistä Pohjantähti Areenalla! Iltaan lähdettäessä HPK on sarjataulukossa kolmastoista ja KalPa viides. KalPa on ollut todella tasainen läpi kauden, eikä siltä ole nähty aivan ”ylikylän” voittoputkea, mutta myöskään vaikeata jaksoa joukkueelle ei ole oikeastaan osunut. Alkukaudesta tuli viisi voittoa putkeen, mutta sittemmin joukkue on voittanut ja hävinnyt lähes vuorotellen. Pisin ”tappioputki” on kahden ottelun mittainen. Juuri Hämeenlinnaan saavuttaessa kuopiolaiset ovatkin hävinneet kaksi edellistä ottelua, kun joukkue hävisi Ilvekselle Tampereella ja Tepsille kotona. Kotiottelu turkulaisia vastaan on edelliseltä illalta ja KalPa on joutunut matkustamaan, joten HPK lähtee peliin levänneempänä ja siitä on otettava tänään kaikki irti! Liput illan otteluun tästä!

KalPa ja HPK kohtasivat Kuopiossa, jolloin pisteet jäivät kotijoukkueelle voittolaukauskilpailun jälkeen. Tuossa ottelussa Kerho teki hienon nousun kahden maalin takaa kolmannessa erässä ja nipisti itsensä jatkoajalle, mutta voittoon asti ei riittänyt.

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset 

(Kausi 2022-2023) 13.10.2022 KalPa-HPK 3-2 (vl)
(Kausi 2021-2022) 2.3.2022 KalPa-HPK 4-2
(Kausi 2021-2022) 22.2.2022 HPK-KalPa 2-4

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa Arttu Pelli!

 

HPK:n kokoonpano 3.12.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Oliver Kiljunen (päivä kerrallaan)
Julius Reini (päivä kerrallaan)
Matti Järvinen (1 vko)
Eskil Wold (1 vko)
Jiri Pärssinen (2 vko)
Daniel Lebedeff (3 vko)
Miro Karjalainen (toistaiseksi)

 

Ottelu sotiemme veteraanien sekä sotiemme naisten muistolle ja hyväksi

HPK ja Panssariprikaati tukevat Suomen itsenäisyyspäivän kynnyksellä sotiemme veteraaneja ja sotiemme naisia juhlaottelulla! Kerho pelaa ottelun ensimmäisen erän erikoispaidassa, jossa koreilevat Sotiemme veteraanit ja Sotiemme naiset -logot. Samassa paidassa nähdään myös Suomen lippu ja Panssariprikaatin Laguksen nuolet.

Ottelun erikoispaidat huutokaupataan ottelun päättymisen jälkeen Kerho-ravintolassa ja paitojen huutokauppahinta maksetaan suoraan lyhentämättömänä Tammenlehvän Hämeenlinnan seudun Perinneyhdistykselle, joka vastaa alueen veteraanitukityöstä.

Ottelun alussa kunnioitetaan sotiemme veteraanien ja sotiemme naisten panosta ja uhrausta itsenäisen Suomen puolesta. Hämeenlinnan mieskuoron seniorit esittävät ottelun alussa Veteraanin iltahuudon.

Panssariprikaatin kalustonäyttely on nähtävillä Pohjantähti Areenan VIP-parkissa klo 15.00 alkaen. Sotilaskotiauto palvelee klo 15-17 hallin parkkipaikalla.

Muista saapua ottelun päättymisen jälkeen Kerho-ravintolan paitahuutokauppaan.

 

Lipunmyynti

Liput tästä!

Lippuja myydään myös Lippupisteen lipunmyyntipisteissä sekä Pohjantähti Areenan lippuluukulla klo 16.00 alkaen!

03.12.2022 10:35

Jaa artikkeli: