BioRex-otteluennakko HPK-JYP 10.3.2023 – haastattelussa Juuso Hietanen

Vähintäänkin erittäin jännittävä viikonloppu käynnistetään kotiottelulla perjantai-iltana kun JYP matkustaa 189 km mittaisen taipaleen Hämeenlinnaan Pohjantähti Areenalle! Kerholla on illassa valtavat panokset, JYPillä taas ei panosta ole. HPK kilpailee viikonlopun kahdessa ottelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta KooKoon sekä Jukureiden kanssa, kun taas JYPin kauden tiedetään päättyvän runkosarjaan. HPK on sarjataulukossa sijalla 12. tasapisteissä sijaa ylempänä olevan ja saman verran pelanneen KooKoon kanssa ja yhden pisteen perässä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevan Jukureiden kanssa. Mikkeliläiset pelaavat ainoan jäljellä olevan ottelunsa lauantaina Oulussa, joten HPK:lla ja KooKoolla on yksi mahdollisuus enemmän pisteiden keruuseen. Kimurantiksi tilanteen hämeenlinnalaisittain tekee se, että KooKoolla on kaksi suoraa kolmen pisteen voittoa HPK:ta enemmän ja Jukureilla peräti seitsemän. Pisteiden ollessa tasan sijoitus ratkaistaan kolmen pisteen voittojen määrällä. 

HPK ja JYP pelaavat keskenään luonnollisesti viimeistä kertaa tänä kautena. Keskinäisiä otteluita on taustapeilissä siis kolme kappaletta. Vierasvoittoja ei ole näiden joukkueiden välillä tällä kaudella nähty, tarkoittaen sitä, että JYP on voittanut kaksi kohtaamista kauden aikana ja HPK yhden. Pohjantähti Areenalla pelattu kauden ensimmäinen ottelu venyi voittolaukauskilpailuun saakka, kun taas kaksi jälkimmäistä peliä on päättynyt 60 pelatun minuutin jälkeen. JYP pelasi edellisen ottelun KooKoota vastaan kotonaan ja voitti tuon ottelun hyvällä pelillä, joten selvää on, että tänään vastustaja ei tule olemaan helppo, vaikka pelit jyväskyläläisillä ovatkin päättymässä. Tänään ei katsomossa jännitystä puutu, joten tule Pohjantähti Areenalle viettämään iltaa ja kannustamaan Kerhoa kohti paikkaa kevään peleissä! liput tästä!

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset:

14.12.2022 JYP-HPK 3-1
19.11.2022 JYP-HPK 4-0
22.9.2022 HPK-JYP 3-2 (vl)

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa paluun kaukaloon tekevä kapteeni Juuso Hietanen!

 

HPK:n kokoonpano ja poissaolot päivitetään tähän klo 13.

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Niclas Tenhovuori (1 vko)
Julius Reini (viikko kerrallaan)
Miro Karjalainen (toistaiseksi)
Joel Janatuinen (kauden loppuun sivussa)
Valtteri Savolainen (kauden loppuun sivussa)

 

Lindströmin fribakisassa palkintona liikunnan riemua!

BoxinBox tarjoaa frisbeekilpailun voittajalle ja tämän kaverille kymmenen kerran kortit!

Lipunmyynti

liput illalle tästä!

Lippuja myydään myös Lippupisteen lipunmyyntipisteissä, Kerho-ravintolassa klo 17 saakka sekä Pohjantähti Areenan lippuluukulla klo 17.30 alkaen!

 

 

 

10.03.2023 09:48

Jaa artikkeli: