Avointa peliä: Peli auki!

1

Katsojat ja kaupunkilaiset kaipaavat avoimuutta, HPK haluaa kehittyä ja olla avoimempi. Koska yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan, heitin pallon Kerhon toimistolle ja ehdotin, että mitäs jos tehdään eikä vain puhuta. Olen hengittänyt ikäni hämeenlinnalaista kiekkoilmaa, niin pelaajana kuin valmentajanakin. Tiedän mikä kiekossa kiinnostaa ja sen mitä voidaan tehdä Hämeenlinnassa paremmin.

HPK:n kotisivuilla majaansa pitävä blogi on nimensä veroinen. Seuran uuden strategian takana saavat seistä vuorotellen niin toimisto, valmennus kuin pelaajatkin. Tulen haastamaan terävällä kynälläni kaikkea mikä liittyy oranssiin… mutta kyynärpäät alhaalla. Hyvällä maullakin tehty tarinointi voi olla kiinnostavaa – todistan sen tällä kaudella.

Ideoita on päässä paljon, vanhat HPK:n pelaajat ja kaupungin kiekkohistoria ansaitsee mielestäni paljon enemmän kuin ovat saaneet. Joka ilta kehittyy jäähallilla uusia tarinoita. Taustalla tapahtuu koko ajan näkymättömiä asioita. Nyt kaivetaan niitä esille, muistellaan vanhoja ja keksitään jotain mistä ei ole ikinä kirjoitettu. Kehitetään ja kehitytään, koko kauden ajan!

Jokaisen sydämeltään Kerholaisen unelma on saada takaisin Rinkelinmäen legendaarinen hornankattila ja se vanha HPK-ilme. Jos tämän asian uskaltaa sanoa ääneen joukkueen kapteeni Riku Hahl, on mielestäni talkoot käyntiin huudettu! Haluan blogin myötä vastata joukkueen kapteenin haasteeseen ja tehdä oman panokseni kotikaupungin ylpeyden eteen. Rahalla ja puheilla täällä ei mitään saavuteta, se on teot ja pienen yhteisön yhteistyö ja positiivisuus, jolla saadaan aikaan niitä ihmeitä!

Marko Syrjälä
Avointa peliä – blogin kirjoittaja

09.09.2015 15:29

Jaa artikkeli: