Antti Toivasesta HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja

Tradenomi Antti Toivanen (39) on valittu uudeksi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtajaksi. Toivanen aloittaa tehtävässään toukokuun aikana. Toivasella on pitkä ja vahva kokemus liike-elämästä mm. Säästöpankkiryhmässä sekä Huoneistokeskuksessa.

Antti Toivanen

 

Toivanen aloitti työuransa Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa 2001 – 2003 kiinteistönvälittäjänä. Vuosina 2003 – 2006 hän työskenteli Hämeenlinnan Seudun Osuuspankissa yritysrahoituspäällikkönä. Vuonna 2006 hän palasi Huoneistokeskukseen ja toimi siellä kuuden vuoden aikana useissa vaativissa johtotehtävissä lopulta yrityksen liiketoimintajohtajana vastaten koko liiketoiminnasta. Vuonna 2012 Toivanen siirtyi Säästöpankkiryhmään Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajaksi, josta hän siirtyy HPK Liiga Oy:n palvelukseen.

”Antin valinnassa painoivat hänen johtamiskokemuksensa sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen” toteaa HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen. ”Antti tuntee maakunnan ja on myös hyvin perillä HPK:n asioista, koska on HPK Liiga Oy:n hallituksen jäsen. Siksi hän pääsee kiinni töihin heti. Kaiken tämän lisäksi Antilla on suuri HPK-sydän. Sitäkin toimitusjohtajan hommissa tarvitaan”

HPK:n osakeanti onnistui erittäin hyvin uusia omistajia HPK:lle tuli yli 800 ja pääomaa saatiin yli 700 000 euroa. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, samoin neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa. Töitä on paljon edessä, mutta viime kesänä tehtyä strategiaa viedään järjestelmällisesti eteenpäin.

”Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta kehittää ja viedä HPK:ta eteenpäin tässä isossa muutosvaiheessa. HPK on aina ollut iso osa elämääni ja kiekko-oppini olen saanut HPK:n junioreissa. Viime vuosina olen toiminut aktiivisena tukijana ja kumppanina” Toivanen kertoo.

”Tavoitteemme on selkeä, töitä tullaan tekemään oranssilla sydämellä ja kovalla tunteella, jotta HPK palautetaan sille kuuluvalle paikalle Liigan kärkikahinoihin. Tämä edellyttää meiltä urheilullisuuden palauttamista toimintamme keskiöön, mutta samalla meidän tulee johtaa ja kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti ja taloudellisesti kannattavasti eteenpäin.” Toivanen jatkaa.

 

HPK Tiedotus

10.03.2016 12:00

Jaa artikkeli: