A-Nuoret hakevat voittoa Ilveksestä lauantaina

HPK:n A-Nuoret pelaavat lauantaina Ilvestä vastaan Ritari-areenassa klo 12.45 alkaen. Viime viikolla sekä Lukon että SaiPan yhden maalin turvin voittanut HPK hakee kolmatta voittoaan putkeen. SaiPaa vastaan maalinteossa ritariryhmästä onnistuivat Miika Heikkilä ja Jussi Korvakangas. 

Nuorten SM-liigan sarjataulukossa Ilves on HPK:ta yhden pykälän edellä, yhden pisteen erolla. Tiedossa on siis tiukka vääntö sarjapisteistä.

Kokoonpanot ovat tällä kaudella eläneet suuresti A-Nuorten joukkueessa. Viime ottelusta poissa olivat pistenikkari Robert Leino ja kapteeni Marko Rairama. Molemmat ovat poissa myös lauantain ottelusta. Rairama kärsii pelikieltonsa toisen ottelun ja Leino toipuu edelleen loukkaantumisesta. Myös edustusjoukkueen mukana perjantaina pelannut Teemu Rautiainen ei todennäköisesti liity A-Nuorten joukkueeseen vaan pelaa liigajoukkueen ottelun muutaman tunnin nuorten pelin jälkeen.

HPK A ja Ilves A iskevät yhteen klo 12.45. Siitä alkaa Ritari-areenan kiekkolauantai, jonka päättää HPK:n edustusjoukkueen ottelu HPK-Tappara klo 17.00. 

Tervetuloa hämäläiseen kiekkolauantaihin Ritari-areenalle!

21.10.2011 17:51

Jaa artikkeli: