5 päivää kotiavaukseen HPK-Ilves !

Kauden kotiavaukseen on viisi päivää. Nyt on aika hankkia kausikortti tai vaikkapa irtolippu lauantain matsiin!

Kausikortilla vältyt lipunmyyntien jonoilta ja pääset aina takuuvarmasti Ritari-areenan tunnelmaan! Kausikortin voit maksaa jopa kuudessa erässä! Näin ollen esimerkiksi aikuisen seisomakausikortin voi maksaa noin 42 € / kk.

Kausikorteita saat lisätietoa täältä.

Mikäli irtolippu on sinun juttusi, kannattaa se hakea ennakkoon. Ritari-areenan lippuluukulla on varmasti porukkaa lauantaina. Ennakkoon ostetun lipun saa aina halvemmalla kuin lippuluukulta! Kerho-ravintola ei peri mitään välityspalkkioita!

HPK:n ottelulippuja myyvät:

Kerho-ravintola, Ritari-areena (aularakennus areenan pohjoispäädyssä)
Avoinna ma-pe klo 8.30-17.00

Piletti
p. 0600 133 77 (1,50€/min+pvm)
Piletti.fi

Muut myyntipisteet:

Neste K-market Liikenne Hämeensaari
Neste K-market Liikenne Idänpää
Lehdon Liikenne Oy (vain seuraavan pelin seisomapaikat)
ABC Tiiriö Hämeenlinna
ABC Riihimäki
Veikkauspiste (Kauppakeskus Linna)
Hämeenlinnan Matkailuneuvonta

Ajoissa areenalle

HPK-Ilves on siis kauden ensimmäinen kotiottelu. Lauantaina aloitetaan poikkeuksellisesti jo klo 16.00! Ovet avautuvat yleisölle jo kaksi tuntia ennen ottelua, koska tarkoituksena on laittaa kunnon lauantainkekkerit käyntiin! Kerho-ravintolassa klo 14.30 aloittaa Janne Mellin band, joka soittaa alkusoiton kauden avausottelulle. Janne Mellin band tulee esittämään loistokasta covermateriaalia!

Perheen pienimmätkin kannattaa tuoda ajoissa Ritari-areenalle. Klo 15.00 areenan eteläpäädyn aulassa esiintyy taikuri Tuovinen! Luvassa on varmasti monta ihmetyttävää asiaa ja tuttuun tapaan ilmapalloista tehtyjä hahmoja.

Uuden ottelutapahtuman ensi sävelet kuullaan jo pelaajien alkulämmittelyn aikana, kun ottelutapahtumajuontaja Peter Petro päästetään mikin varteen!

Ole siis paikalla ajoissa lauantaina!

Tervetuloa SM-liigakauteen 2012-2013!

JMB-cmyk

HPK 10.9.2012

10.09.2012 14:24

Jaa artikkeli: