Taistelu tärkeistä pisteistä jatkuu

HPK-KalPa tänään 14.1.2014 klo 18.30

Sarjataulukossa pykälän HPK:n takana majaileva Kuopion KalPa saapuu tänään Ritari-areenalle ja starttaa HPK:n kolmen pelin viikon. Meteliä hallissa pitäisi riittää, sillä Kanta-Hämeen K-kauppiaat ovat ostaneet otteluun 2500 istumapaikkalippua ja jakaneet nämä asiakkailleen.

Päivänpolttavat

Viime viikko oli kerholaisittain murheellinen. Mukaan piti tarttua tukku pisteitä, mutta toisin kävi.
– Jos miettii viime viikkoa, niin avaimet oli voittaa joka peli. Jos kuitenkaan paikoista ei tee maalia, niin vastustaja monesti tekee, kertasi HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski.

Tammikuussa ei ole voittoa vielä irronnut, mutta katastrofaalisen huonosti HPK ei ole pelannut.
– Vaikka pelit on ratkenneet lopussa, ollaan kuitenkin pystytty voitosta pelaamaan. Joukkue tarvitsee pisteitä totta kai, Viitakoski jatkoi.

Vaakakupissa

HPK ja KalPa ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kolme kertaa. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran ja kertaalleen HPK hoiteli homman voittomaalikilpailussa.

Tämän illan ottelusta Jere Sallinen on sivussa kymppitilin tultua Lahdessa täyteen. Tämä aiheuttaa hieman pelaajarulettia ja ketjuihin on tulossa muutoksia.
– Kuusi tervettä pakkia meillä on ja yksi ylimääräinen hyökkääjä tällä hetkellä. Jeren poissaolo vaatii jotain pientä pyörittelyä kokoonpanojen kanssa.

Aleksi Laakso on jo hyvin lähellä pelikuntoa, kuten myös Antti Bruun. Miehet palannevat kokoonpanoon jo jopa loppuviikosta. Jyri Niemi on poissa vielä ainakin kaksi viikkoa ja Jesse Saarinen ei ainakaan tällä viikolla vielä voi pelata.

Pelipäivän väitteet

– Väitän, että Rinkelinmäen tuttu kotihurmos palaa tänään ja ainakin 4800 ihmistä on kotijoukkueen takana.

– Väitän, että HPK:n teräsmies Otto Paajanen iskee yhden maalin KalPa-verkkoon.

Kämmen

14.01.2014 11:13

Jaa artikkeli: